01 / 05 / 2024

Sancaktepe Pir Sultan Abdal Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Sancaktepe Pir Sultan Abdal Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Sağlık hizmetleri yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sancaktepe Belediyesi, 24. Aile Sağlığı Merkezi olan Pir Sultan Abdal Aile Sağlığı Merkezi'ni Sancaktepe İnönü Mahallesi’nde hizmete açtı.




23 Şubat Pazartesi günü yoğun katılım altında gerçekleşen açılış töreninde konuşan Başkanımız Erdem, sağlık alanında yapılan çalışmaların, sağlıklı aileler ve sağlıklı nesillerin gelişimi için şart olduğunu söyleyerek, "Çocuklarımız, geleceğimizin yapı taşları. Onların sağlıklı ortamlarda büyümesi, ailelerimizin bilinçlenmesi ve her açıdan yetkinleştirilmesi bizim için çok önemli"  dedi.


Sağlık hizmetlerinde ilk koruma kademesi olan Aile Sağlığı Merkezleri’ne büyük önem verdiklerini belirten Başkanımız Erdem, “Bu hassasiyetimizin neticesinde, bugün ilçemizin 24. Aile Sağlığı Merkezi’ni burada, İnönü Mahallemizde açıyoruz. Tabii Aile Sağlığı Merkezleri’nin açılması kadar verimli işletilmesi, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet verilmesi de çok önemli. Burada teknolojik donanım yeterliliği kadar, sağlık personelinin niteliği de büyük önem taşıyor. Şunu gururla söyleyebilirim ki, Aile Sağlığı Merkezlerimizdeki sağlık personellerimiz, hem mesleki yeterlilik hem de insan ilişkileri bakımından, oldukça nitelikli, pırıl pırıl insanlardır” şeklinde konuştu.


Çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini müjdeleyen Başkanımız Erdem,  Pir Sultan Abdal Aile Sağlığı Merkezinin hayırlı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.


Sancaktepe Kaymamakamı Feyzullah Özcan ise İstanbul’un parlayan yıldızı Sancaktepe’ye bir  eser daha kazandırmanın vermiş olduğu mutluluğu dile getirerek, Pir Sultan Abdal Aile Sağlığı merkezinin hizmete girmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.


İnönü Mahallesi Hasan Nacar ise, Pir Sultan Abdal Aile Sağlığı Merkezi mahallerine kazandırdıkları için Başkanımız İsmail Erdem’e teşekkür etti.


Konuşmaların ardından Pir Sultan Abdal Aile Sağlığı Merkezi dualarla hizmete açıldı.



Sancaktepe Belediyesi




Geri Dön