08 / 05 / 2024

Kağıthane'de elektrik hattında patlama!

Kağıthane'de elektrik hattında patlama!

Olay, Talatpaşa Mahallesi Alakoç Sokak'ta yaşandı. Yer altından geçen elektrik kablolarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrik ekiplerinin gelmesini bekledi.




Kağıthane'de, yer altı elektrik hattında gerçekleşen patlama çevrede korku ve paniğe yol açtı.


Olay, Talatpaşa Mahallesi Alakoç Sokak'ta yaşandı. Yer altından geçen elektrik kablolarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrik ekiplerinin gelmesini bekledi. Yangın bir süre devam etti. Çevredeki vatandaşlar da ne olup bittiğini anlayamadı. Sokaktan yükselen dumanlar vatandaşları korkuttu.


Elektriklerin kesildiğini anlatan vatandaşlar, "Elektriklerimiz geldi gitti. Yer altı kablosunun yandığını öğrendik. Duman çıkıyordu biz olay yerine geldiğimizde." dedi. Bir başka vatandaş ise, "Biz dükkanda çalışma yapıyorduk. Sesleri duyduk. Dışarı çıktık. İtfaiyeyi aradık. Söndürmeye çalışıyorlar. Bir saattir yanıyor. Sönmesi lazımdı ancak devam ediyor." ifadelerini kullandı. Elektrik ekiplerinin de çalışmaları ile yangın söndürüldü. Yangın kontrol altına alındıktan sonra ekipler bölgeden ayrıldı. Vatandaşlar ise önemli bir şey olmadığını öğrendikten sonra rahatladı.




HaberTürk


Geri Dön