20 / 05 / 2024

kağıthane elektrik hattı patlama

kağıthane elektrik hattı patlama

Olay, Talatpaşa Mahallesi Alakoç Sokak'ta yaşandı. Yer altından geçen elektrik kablolarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrik ekiplerinin gelmesini bekledi.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? Kağıthane metro hattı nereden geçecek?

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu İstanbul'a yakışan eser olacak!

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki Göktürk istasyonunda işçilerle iftar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni metro hattının İstanbul'a yakışacağını dile getirdi. 

Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı Nisan sonunda yolcu alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı'nda, Nisan sonu gibi yolcu alınacak şekilde çalışmaların yapıldığını belirtti. 

Kağıthane nostaljik dekovil hattında inşaat durdu! 

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Raylı Sistem Hattı projesini, 3 kilometrelik nostaljik hatta çeviren Kağıthane Belediyesi’nin başlattığı inşaat çalışması durdu.

12 soruda İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı!

İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı nereden geçecek? Kaç istasyondan oluşuyor? Hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı...

Haliç - Kemerburgaz Dekovil Hattı'nı Kağıthane Belediyesi yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yapımından vazgeçtiği dekovil raylı sistem hattını Kağıthane Belediyesi tamamlayacak. Güneş enerjisi ile çalışacak ve nostaljik nitelikli yeni dekovil hattı 3 kilometre olacak.

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kağıthane'deki ofis pazarı gelişiyor!

Kağıthane'nin ekonominin can damarı olan Maslak-BüyükdereLevent hattına yakın mesafede olması ve ulaşım açısından öne çıktığını belirten Gökçe Meriçten, "Ulaşım yatırımları ile bölgenin cazibesi artacak ve İstanbul'un yeni ticaret merkezi haline gelecek" dedi.

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Kağıthane'deki deprem parkları maliyetini karşıladı!

17 Ağustos depreminin yıl dönümünde Başkan Fazlı Kılıç, Kağıthane’de bulunan deprem parklarının denetimini yaptı. Parkların içerisine yapılan ilk yardım depolarının güneş ve rüzgar enerjisi kullanımından elde edilen elektrik ile maliyetlerini 2 yıl içerisinde karşıladığı belirtildi.

kağıthane elektrik hattı patlama Haberi

kağıthane elektrik hattı patlama


Kağıthane'de, yer altı elektrik hattında gerçekleşen patlama çevrede korku ve paniğe yol açtı.


Olay, Talatpaşa Mahallesi Alakoç Sokak'ta yaşandı. Yer altından geçen elektrik kablolarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrik ekiplerinin gelmesini bekledi. Yangın bir süre devam etti. Çevredeki vatandaşlar da ne olup bittiğini anlayamadı. Sokaktan yükselen dumanlar vatandaşları korkuttu.


Elektriklerin kesildiğini anlatan vatandaşlar, "Elektriklerimiz geldi gitti. Yer altı kablosunun yandığını öğrendik. Duman çıkıyordu biz olay yerine geldiğimizde." dedi. Bir başka vatandaş ise, "Biz dükkanda çalışma yapıyorduk. Sesleri duyduk. Dışarı çıktık. İtfaiyeyi aradık. Söndürmeye çalışıyorlar. Bir saattir yanıyor. Sönmesi lazımdı ancak devam ediyor." ifadelerini kullandı. Elektrik ekiplerinin de çalışmaları ile yangın söndürüldü. Yangın kontrol altına alındıktan sonra ekipler bölgeden ayrıldı. Vatandaşlar...