01 / 05 / 2024

Kahta Arıkent Camii inşaatı yardım bekliyor!

Kahta Arıkent Camii inşaatı yardım bekliyor!

Kahta’da kısa bir süre önce yapımına başlanan Arıkent Camii yardım bekliyor. Fethi Parlak, "Çevremizde caminin olmayışı bir takım sorunları ortaya çıkarmakta. " dedi.



Kahta’da kısa bir süre önce yapımına başlanan Arıkent Camii yardım bekliyor.

İçerisinde Kuran Kursu, taziye evi ve mutfağı bulunan 2 katlı 305 metre kare olan camii inşaatı yardım beklerken, yardım bekleyen Ariket Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fethi Parlak, "Çevremizde caminin olmayışı bir takım sorunları ortaya çıkarmakta. Gençlerimiz bir şekilde uzaklarda bulunan camilere gidebiliyor ama yaşlılarımız uzak camilere gidemiyor. Kısa bir süre sonra okullar kapanacak ve çocuklarımızı Kuran Kursu’na göndereceğiz ama çevremizde Kuran Kursu ve camii bulunmamakta. Bunun gibi sıkıntıları gidermek adına Arıkent mevkiinde bulunan Arıkent Camisi’nin kısa bir süre önce temeli attık.

Camimizin kaba sıvası bitmiş durumda. Bugün bu aşamaya geldik. Şimdiye kadar mahallemizin ve hayır sahiplerinin yardımıyla cami inşaatını bu hale getirdik. Ama şuanda yardıma ihtiyacımız olduğu için hayır sahiplerinin yardımlarını bekliyoruz” dedi.


Hürriyet 


Geri Dön