27 / 04 / 2024

Kale Banyo yeni Dolce&Kimera Serisi'ni sundu!

Kale Banyo yeni Dolce&Kimera Serisi'ni sundu!

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale Banyo, tüketicilerine sunduğu benzersiz bütünsel banyo çözümlerini, İtalyan tarzının zarafetini ve şıklığını vurgulayan yeni armatür serisi Dolce&Kimera ile sürdürüyor



Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale Banyo, tüketicilerine sunduğu benzersiz bütünsel banyo çözümlerini, İtalyan tarzının zarafetini ve şıklığını vurgulayan yeni armatür serisi Dolce&Kimera ile sürdürüyor. Naif ve sade bir yaşam tarzını temsil eden Kale Banyo Dolce&Kimera Serisi suyla teması unutulmaz bir zevke dönüştürüyor.

Dolce Serisi, hacimli formuyla banyo ve mutfaklara şıklık katarken, yarattığı sonsuz uyumla görenleri adeta büyülüyor. Suyun yalınlığını yansıtan tasarımıyla zarif bir armatür serisi olan Dolce, lavabo bataryası, banyo bataryası ve eviye bataryası parçalarından oluşuyor.  

Minimal tasarım ve estetik yapıya sahip Kimera Serisi ise banyo ve mutfaklara sıra dışı bir doğallık katıyor.   Elegant duruşu ve nazik yapısıyla mekanı farklılaştıran Kimera, tüketicilere lavabo bataryası, yüksek lavabo bataryası, ankastre lavabo bataryası, banyo bataryası ve ankastre küvet bataryası gibi birçok seçenek sunuyor.


Geri Dön