02 / 05 / 2024

Kale Doğal Taş yeni serisi Argentin'i tanıttı!

Kale Doğal Taş yeni serisi Argentin'i tanıttı!

Doğal taşın rafine ve sade şıklığını, uzun ömürlü kullanım ve özgün tasarımlarla yeniden yorumlayan Kale Doğal Taş, yeni serisi Argentin"i tüketiciler ve profesyonellerin beğenisine sunuyor  



Doğal taşın rafine ve sade şıklığını, uzun ömürlü kullanım ve özgün tasarımlarla yeniden yorumlayan Kale Doğal Taş, yeni serisi Argentin"i tüketiciler ve profesyonellerin beğenisine sunuyor. Doğal taşın tüm güzelliğini gözler önüne seren bu seri, açık gri mermer taşlarıyla banyolara estetik bir görünüm kazandırarak, minimalist mekanlara ekstra bir değer katıyor.
Zengin seçeneklerden oluşan karo ve mozaiklerin yanı sıra,   30.5x61 cm, 30.5x30.5 cm, 20x30.5 cm, 10x30.5 cm ebatlarında farklı döşeme alternatifleri sunan Argentin Serisi, bordürleri ve mozaikleri ile şık ve uyumlu bir birliktelik sergiliyor.

Kale Doğal Taş hakkında:
Medeniyetlerin yüzyıllardır kurduğu yaşam alanlarının vazgeçilmezi doğal taşı, en ihtişamlı haliyle günümüze taşıyan Kale Doğal Taş, Türk mermeri, traverten, oniks ve dünyanın dört bir yanından getirilen yüksek kaliteli taşlardan üretiliyor. Mozaik, bordür, madalyon, lavabo, eskitilmiş, cilalı ve honlu karolardan oluşan geniş ürün gamına sahip Kale Doğal Taş, sektöre yeni bir bakış açısı sunan farklı koleksiyonlarının yanı sıra lavabo koleksiyonu ve reçine ürünler ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

www.kale.com.tr

 


Geri Dön