28 / 04 / 2024

Kale Grubu, Cersaie Fuarına damgasını vurdu!

Kale Grubu, Cersaie Fuarına damgasını vurdu!

Türkiyede seramik sektörünün lideri Kale Grubu, 2024 Eylül 2011 tarihleri arasında dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan Cersaie'ye katıldı



Kale Grubu, Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalenin yanı sıra İtalyada yeni satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla da 3 ayrı standta fuardaki yerini aldı. Dünyanın dört bir yanından gelen sektör üyeleri ve tüketicilerle buluşan Kale Grubunun yaşam alanlarını renklendiren ve yenilikçi çözümler sunan seramik ürünleri, 2,7 litrelik çevre dostu klozetleri ve Kaleguard ürünleri fuarda ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarıyla 54 yıldır Türkiye yapı sektörünün amiral gemisi olarak faaliyetlerini sürdüren bir grup olduklarını belirten Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlama Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, Kale Grubu olarak ürünlerimiz, üretimde kullandığımız teknolojiler ve yenilikçi yaklaşımımız, çevreye ve ekonomiye duyarlı çözümlerimizle dünya çapında bir grup ve marka olmak için çalışıyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda, seramik sektörünün nabzını tutan Cersaie Fuarı bizim için son derece önemli. Bu yıl fuarda, bin metrekareden daha büyük bir alanda 3 ayrı stantta, 5 gün boyunca, yaklaşık 3 bin kişiyi ağırladık. Fuarda, hem teknoloji hem de tasarım anlamında iddialı ürünlerimizi tüketicilerle buluşturduk dedi.

Kale Grubunun, yenilikçi ürünleri tüketici ile buluşturma felsefesinin en belirgin uygulamalarından olan Light+ Serisinin yanı sıra,  2,7 litrelik klozetlerin ve Kaleguardın fuar ziyaretçilerinden tam not aldığını belirten İhsan Karagöz, Kale Grubu olarak, fuarda sergilediğimiz ürünlerimizin arasından sıyrılarak ön plana çıkan bu üç ürünümüzle iddiamızı bir kez daha gözler önüne sermiş olduk. Ünlü Japon tasarımcı Isao Hosoe tarafından zengin bir ışık ve gölge dokusu yaratma düşüncesi ile şekillenen Light+ Serisini kullanarak hazırladığımız mekanlar, banyoların yaşam alanlarına dönüştüğünün güzel bir kanıtı niteliğinde. Antibakteriyel, kendi kendini temizleme ve su itici özelliklerini bir arada bulunduran dünyadaki tek nanokompozit kaplama olarak ön plana çıkan Kaleguard, uygulandığı alanların uzun yıllar yeni ve temiz kalmasını sağlıyor açıklamasında bulundu.

Kale Grubunun çevreci yaklaşımının yansıması olan 2,7 litrelik klozetlere de vurgu yapan Karagöz, açıklamasına şöyle devam etti: Yaşam alanı anlamına gelen Habitat dediğimiz felsefemizle; üretimde, tasarımda ve kullandığımız çevre dostu uygulamalarla yarattığımız yaşam alanlarına, doğa dostu uygulamalarımızı taşıyoruz. Cersaie Fuarında Dünyanın en tasarruflu klozeti Kalede başlığı ile bir tanıtım yaptık. 2,7 litre su harcayarak yıkama yapan klozetler, kişi başı ortalama 4 bin 320lt su tasarrufu sağlayarak %55 oranında tasarrufa imkan veriyor.

Kale Grubu fuarda, geçtiğimiz aylarda İtalyada satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres markalı ürünlerini de profesyoneller ve tüketiciler ile buluşturdu.

Mevcut standartları belirleyen çağdaş iç tasarım ruhuna erişmek için, renk koordineli karo seramik koleksiyonları ile odaların yüzeylerini dekore etme ihtiyacına cevaben geliştirilen Edilcuoghi Colorboard projesine dikkat çeken Kaleitalia Genel Müdürü Burak Orhun, farklı malzeme ve karo boyutlarının, tüm Edilcuoghi koleksiyonların, çok yönlü ve kombine edilebilir olmasını sağlamak için aynı renk şemalarını paylaştığını aktardı. Edilcuoghi Colorboard projesi, "bej" renginin tüm anlamlı tonlarını taşıyan, sıcak ve etkileyici bir renk yelpazesinden oluşuyor.

Orhun, Edilgres markasının ise yüksek teknolojiyi kullanarak ürünleri mükemmel bir taş ustası gibi işlediğini belirterek Edilgres tesislerinde tek bir teknoloji ve tek bir ürün üzerine odaklanılmıştır. Burada ürettiğimiz ve kullanıma hazır olan 60x60, 30x60, 45x90 ve yenilikçi Filagna Modülü ürünlerimiz taş olmamakla birlikte, hızlı müşteri hizmeti ile uluslararası ölçekte kullanılmak üzere tasarlanmış ve ortaya çıkmış olan muhteşem görünümlü bir yüksek teknoloji ürünüdür dedi.

Orhun, fuarda en iyi doğal taşları seçen ve GPT (Gres Porcellanato Tecnico - Teknik Porselen) teknolojisinin yardımı ile tüm renkleri ve yüzey değişkenliğiyle onları üreten modern bir laboratuar olan Edilgres Stonelabi de ziyaretçilere tanıttıklarını aktardı.


Geri Dön