17 / 05 / 2024

Kale Grubu, Kale Fulya Showroom 'u hizmete açtı!

Kale Grubu, Kale Fulya Showroom 'u hizmete açtı!

Kale Fulya Showroom 'un bu felsefe doğrultusunda açılan ilk mağazaları olduğunu söyleyen Bahadır Kayan, ürünlerini seçerken, uygularken, kullanırken kolaylık sağlayan uyumlu tasarım ve hizmetler sunmaya odaklandıklarını belirtti...



Kale Grubu, mağazacılık anlayışı ile perakende sistemini yeniden düzenleyerek, ilk mağazası olan Kale Fulya Showroom 'u hizmete açtı. Grubun öncü markaları olan çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve Kalekim ürünleri, 360 derece hizmet anlayışıyla 1200 metrekarelik alanda tüketicilere sunuluyor. Mağaza konseptini ve projelendirmesini Demirden Design 'ın yaptığı Kale Fulya Showroom, Türkiye 'nin önde gelen mimarları tarafından tasarlanan mekanlarıyla da dikkat çekiyor.
 
Kale Grubu olarak ürettikleri her ürünle giderek daha hızlı akan hayatı tüketiciler için kolaylaştırma ve tüketicilerin yaşam kalitesini artırma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Kaleseramik Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Artık, ürünleri en uyumlu şekilde, fazla aramaya gerek kalmadan, tek bir alanda ve birbirini tamamlar şekilde kullanıcılara sunmak en az ürüne hayat vermek kadar önemli hale geldi. Bu doğrultuda Kale Grubu olarak, yepyeni bir mağazacılık anlayışı ile perakende sistemimizi yeniden düzenleyerek, 360 derece hizmet sunuyoruz ' ' dedi.  

Kale Fulya Showroom 'un bu felsefe doğrultusunda açılan ilk mağazaları olduğunu söyleyen Kayan, ürünlerini seçerken, uygularken, kullanırken kolaylık sağlayan uyumlu tasarım ve hizmetler sunmaya odaklandıklarını belirtti. Kayan, “Yeni mağazalarımızda, seramikten vitrifiyeye, doğal taştan cam mozaiğe, parkeden karo çiniye, armatürden mobilyaya ve yalıtıma kadar uyumlu tasarımlarla hepsini bir arada seçme, satın alma ve uygulama kolaylığı sağlıyoruz. Fulya 'dan sonra Levent 'te bulunan Kale binamızdaki Info Point ve İzmir, Alsancak 'taki konsept showroomumuzu da bu bakış açısıyla açmayı planlıyoruz ” dedi.  


Geri Dön