27 / 04 / 2024

Kale Grubu, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katıldı!

 Kale Grubu, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katıldı!

Kale Grubu, UNICERA 25. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katıldı



Yapılan açıklamaya göre, Kale Grubu, Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markaları ile 3 Mart tarihine kadar TÜYAP'ta devam edecek UNICERA'da yapıların her ihtiyacına yönelik çözümlerini sergiledi. 

     İtalyan Mimar Maurizio Molini ve Kaleseramik Teşhir Tasarım ekibinin ortak çalışmasıyla hazırlanan 750 metrekarelik stant, Kale Grubu'nun marka kimlikleri doğrultusunda minimal sunum konseptiyle tasarlandı. 

     

     -''Kale Gurubu Avrupa'da 3'üncü, dünyada 12'nci sırada''- 

     

     Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, Çanakkale Seramik ve Kalebodur markalarıyla Türk seramik sektöründe açık ara liderliğini koruyan Kaleseramik'in pazar payının yüzde 30'a çıktığını ifade etti. 

     Kaleseramik'in dünyadaki ve özellikle Avrupa'daki krize rağmen, Almanya, Fransa ve İngiltere başta olmak üzere ihracatta lider olduğu pazarlarda satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı başardığını belirten Karagöz, ''Kale Grubu, bu performansıyla Avrupa'da 3'üncü, dünyada da 12'nci sırada yer alarak, Türkiye'nin global marka yaratma yolundaki yeni oyuncusu olarak sahaya çıkıyor. Kaleseramik bünyesinde, toplamda 3 bin adet ürün gamı ile seramik karo, vitrifiye, banyo ve mutfak mekanı çözümü sunan ürünlerimizi kendi tesislerimizde, en güncel teknoloji ile üretiyoruz. Sektörün amiral gemisi olmanın sorumluluğuyla, trend belirleyici, işlevsel, çevreye dost ve kaliteli kavramlarını ürünlerimize yansıtmak öncelikli amacımız'' görüşünü dile getirdi. 

     

     -Kale'nin ödüllü koleksiyonları da fuarda- 

     

     İki yeni ürünü ile dünyanın en prestijli ve köklü tasarım ödüllerinden iF Product Design Award 2013'te iki ödül birden alan Kale, ödüllü koleksiyonlarını da fuarda sergiledi. Nordic serisi ile bütünsel banyo çözümlerinde, Beyaz Saray ile de banyo mobilyasında ödül alan Kale, son olarak Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri (EDIDA) yarışmasında Duvar Kaplamaları kategorisinin birincisi olan doğal taş koleksiyonu Stone&More'u da fuarda tüketicilerin beğenisine sundu. 

     Çanakkale Seramik, fuarda, geleneksel Osmanlı mimarisi ve dekorasyon anlayışını günümüz banyolarına taşıdığı Saraylı, Birun ve Enderun koleksiyonlarının yanı sıra Maison, Lady, Bohemia, Sema, Illusion, Country ve Forest serileriyle yer aldı. 

     İtalya'nın seramik üssü Sassuolo bölgesinde karo seramik üretimi yapan Edilcuoghi markasını bünyesine katan Kale Grubu, fuarda Edilcuoghi'nin İstanbul, Londra, Berlino, Anversa, Milano, New York, San Paolo serilerinin yanı sıra karo, vitrifiye, banyo ve mutfak mekanı çözümlerini de sergiledi. 

AA


Geri Dön