01 / 05 / 2024

Kale Kilit Hırka-i Şerif'i de koruyor!

Kale Kilit Hırka-i Şerif'i de koruyor!

İstanbul Fatih semtindeki Hırka-i Şerif Camiinde ziyarete açılan kutsal emanet Hırka-i Şerifin muhafaza odasının giriş çıkış kapılarının güvenliği Kale Biometrik Güvenlik Kilitleriile sağlanıyor 



İstanbul Fatih semtindeki Hırka-i Şerif Camiinde ziyarete açılan kutsal emanet Hırka-i Şerifin muhafaza odasının giriş çıkış kapılarının güvenliği,mekanik ve elektronik kilit teknolojisinin mükemmel uyumunu yansıtan Kale Biometrik Güvenlik Kilitleri ile sağlanıyor. 

Hz. Muhammedin (S.A.V), Veysel Karani Hazretlerine hediye ettiği ve Hırka-i Şerif Camiinde muhafaza edilen mübarek hırkası Ramazan ayının ilk Cuma günü ziyarete açıldı.

Hırka-i Şerif Camiinde gerçekleşen açılışa İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı, Vakıflar İstanbul 1. Bölge Müdürü İbrahim Özekinci, Veysel Karani Hırka-i Şerif Camii Hizmet Vakfı Başkanı Muhittin Cesur ve Veysel Karani 59. Kuşak torunu Barış Samir katıldı. Ziyarete açılan bölümde Hırka-i Şerifin yanı sıra Hz Muhammedin Sakal-ı Şerifi ile Veysel Karani Hazretlerine ait serpuş ve kemer yer alıyor.

Her yıl Ramazan ayında yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Hırka-i Şerifin muhafaza odasının tüm giriş çıkış kapılarınınparmak izli geçişgüvenliğini artık Kale Biometrik Güvenlik Kilitleri sağlıyor.

Türkiyenin en köklü şirketleri arasında yer alan Kale Endüstri Holding bünyesindeki Kale Kilit Dış Tic. A.Ş. tarafından piyasaya sunulan parmak izi okumalı Kale Biometrik Güvenlik Kilitleri, maksimum güvenlik ihtiyacı duyan yapılarda kullanılıyor.Mekanik ve elektronik kilit teknolojisinin mükemmel uyumuna sahipKale Biometrik Güvenlik Kilitleri cihaz üzerindeki LCD ekran, parmak izi okuyucu modül ve tuş takımı vasıtası ile kullanıcıların ihtiyaç duyduğu güvenlik senaryolarını uygulayıp merkezi yazılım ile yönetimini gerçekleştirebilecekleri, yüksek KALE standartları ile üretilmiş bir üründür.

Hırka-i Şerif muhafaza odasının giriş ve çıkış kapılarında orijinal yapıyı bozmadan rahatlıklakullanılıyor. Giriş ve çıkış ziyaret saatleri dışında Hırka-i Şerif odasına ulaşım için önceden kodlanmış parmak izini, hassas optik tarayıcı ile okuyup tanımlı yetkilendirmeler çerçevesinde geçişe olanak sağlıyor.

Kablosuz veri aktarımı özelliğine sahip kilitler Hırka-i Şerif merkez kontrol odasında bulunan bilgisayara tüm verileri on-line olarak iletiyor. Merkezi bilgisayarda kullanılan Kale Elektronik Güvenlik İşletim Programı vasıtası ile tüm yetkilendirmeler kullanıcı bazlı ve zaman tabloları ile oluşturulabildiği gibi istenilen tarihe dönüp detaylı raporlamanın alınabileceği özel veri tabanı da kullanılıyor. Sistemler üzerindeki parmakizi okuyucu ve tuş takımı vasıtası ile:

 Parmak İzli
 Şifreli giriş
 Parmak İzli ve Şifreli giriş
kullanıma olanak sağlıyor.

Kale Güvenlik Kilitleri ürün yelpazesindeki sistemler ileriye dönük olarak diğer otomasyon sistemleri ile entegre çalışabilecek altyapıya sahip olup, yüksek güvenlik arzu edilen tüm yaşam alanlarına hitap eden çeşitliliğe sahiptir.

 


Geri Dön