02 / 05 / 2024

Kale Mutfak Mobilyaları yeni koleksiyonunu tanıttı!

Kale Mutfak Mobilyaları yeni koleksiyonunu tanıttı!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisini kazanan Kale Mutfak Mobilyaları, fonksiyonel yapısı ve zengin iç aksesuarlara sahip Herba&Tamarin Serisi ile evlerin ruhunu değiştiriyor



 Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisini kazanan Kale Mutfak Mobilyaları, fonksiyonel yapısı ve zengin iç aksesuarlara sahip Herba&Tamarin Serisi ile evlerin ruhunu değiştiriyor.

Sıcak renkleriyle aydınlık mutfakların tasarlanmasını sağlayan Herba&Tamarin Serisi,   parlak krem lake Herba ve Teak kaplama Tamarin kapakların kombinasyonu ile sunuluyor.

Tasarımı ile sadeliği yakalayan yeni Herba&Tamarin Serisi, üst kapaklarda bas-aç mekanizması ile kullanım kolaylığı sunarken, alt kapaklarda özel krom gömme kulplarıyla da mutfaklara farklı bir hava katıyor.

Akrilik tezgahı ile estetik görünümünü bir adım öteye götüren seri, zengin iç aksesuarlarının yanı sıra geniş depolama alanları ile mutfakların keyifli vakit geçirilen mekanlara dönüşmesini sağlıyor.

www.kale.com.tr


Geri Dön