05 / 05 / 2024

Kalebodur 'un Cube&Dot serisi ödüle layık görüldü!

Kalebodur 'un Cube&Dot serisi ödüle layık görüldü!

Dünyanın en prestijli ve köklü tasarım ödüllerinden 'iF Product Design Award 2011' ödülünü kazanan Cube&Dot Serisi"nin duvar karosu ürün grubu, banyo ve sağlık kategorisinde yarıştı.  



Kalebodur"un, yeni ve özgün tasarım anlayışını simgeleyen Cube&Dot Serisi başarılara imza atmaya devam ediyor. Dünyanın en prestijli ve köklü tasarım ödüllerinden 'iF Product Design Award 2011' ödülünü kazanan Cube&Dot Serisi"nin duvar karosu ürün grubu, banyo ve sağlık kategorisinde yarıştı.

Genç tasarımcı Tamer Nakışçı"nın dokunuşuyla hayat bulan Cube&Dot Serisi, kişiselleşme ve özgün olmanın altını çizen yepyeni bir ifade tarzı sunuyor. iF Product Design Award 2011 ödüllerinde duvar karosu ürün grubu ile yarışan Cube&Dot Serisi, banyo ve sağlık kategorisinde farklılık yaratan en iyi tasarım olarak değerlendirildi.

Tasarım dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan 'iF Product Design Award 2011'i Cube&Dot Serisi ile almaktan gurur duyduklarını söyleyen Kaleseramik Pazarlama Müdürü Burak Orhun, œCube&Dot Serisi,   sektörde benzeri olmayan, isteğe göre kişiselleştirilebilen mekanlar yaratılabilmek adına çok yenilikçi bir koleksiyon. Bu nedenle, Cube&Dot"ı bir üründen öte insanların kendilerini ifade edebilecekleri bir araç, bir sistem olarak konumlandırıyoruz. Sadece tüketiciler için değil, profesyonellerin de sınırlarını zorlayabilecekleri son derece farklı tasarım alternatifleri sunan bir seri olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda genç tasarımcımız Tamer Nakışçı ile yaptığımız işbirliğinden dolayı çok mutluyuz. Kale Grubu"nun bütünsel banyo çözümlerine yönelik yeni tasarım anlayışının bir ürünü olan Cube&Dot ile önümüzdeki dönemde çok daha fazla başarılara imza atacağımıza inanıyoruz dedi.

1953 yılından bu yana tasarımda üstün kaliteyi simgeleyen ve ürün tasarımının tüm alanlarını kapsayan iF Product Design Awards"da bu yıl 43 farklı ülkeden katılan 1.121 yarışmacı, 2.756 ürün ile yarıştı. Cube&Dot Serisi, yarışmada ödül alan tüm tasarımların sergilendiği Hannover fuar alanında Mart-Haziran 2011 döneminde yapılacak ˜iF Product Design Awards Sergisi"nde yer alacak. Ayrıca, her yıl yarışma kazananlarının yer aldığı ve dünya çapında satılan 'iF Product Design Award" kitabında yayınlanacak.    

Cube&Dot Serisi hakkında
Cube&Dot Serisi, Kalebodur"un yeni tasarım anlayışının örneği olarak; estetik, işlevsel, eğlenceli, trendi yakalayan, özgün, çözüm odaklı ve ulaşılabilir tasarımı simgeliyor. Yalın bir tasarıma sahip seride, tasarım ve üretim teknolojileri açısından sınırları zorlayan, akılcı ve çarpıcı çözümler ve detaylar kullanılıyor. Seramik karoda sınırların ötesine geçen seri, banyolarda çarpıcı lavabo, klozet, bide ve banyo dolaplarıyla dikkatleri üzerine topluyor. Bütünsel bir konsept sunan seri, kullanıcısıyla örtüşen, geleceğe dönük banyolar yaratıyor. Serideki bütünsel mekan anlayışı, vitrifiyeden derz dolgulara kadar birbirini tamamlayan öğelerle destekleniyor.


Geri Dön