01 / 05 / 2024

Kaledos Evleri manzarasıyla büyülüyor!

Kaledos Evleri manzarasıyla büyülüyor!

Dört mevsim Ege'yi yaşatan Kaledos Evleri, büyük ilgi gören projeleriyle yatırımcısına değer kazandırırken, muhteşem manzarasıyla büyülüyor.



Kaledos Evleri, Yalıkavak’ın pırıl pırıl mavilikleriyle kucaklaşan, güneşin hiç batmayan eşsiz manzarasını kuşbakışı gören 6Moons ve E-Type projeleri ile aynı imzayı taşıyor. 13 villadan oluşan proje, doğanın dokusuna ayak uyduran yapısıyla hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor. Özel peyzajı ile yaşama değer katan Kaledos Evleri, konuklarına dört mevsim Ege’nin güzelliklerini yaşatırken, sahip olduğu yatırım değeriyle de kazandırıyor.

ÜÇ FARKLI KONSEPT SUNUYOR

Kaledos Evleri, üç farklı villa tipinden oluşuyor. A-Blok Evlerinde tüm villalar 440 metrekare kapalı alana sahip. Hepsi deniz gören bu villaların bahçe büyüklüğü ise 400 metrekare ile 900 metrekare arasında değişiyor.

B-Blok Evlerinde ise tüm villalar 286 metrekare kapalı alana sahip olup hepsi deniz gören villaların bahçe büyüklüğü ise 600 metrekare ile 850 metrekare arasında değişiyor.

241 metrekare kapalı alana sahip olan C-Blok Evlerinde ise yine hepsi deniz gören villalara bahçe büyüklüğü 650 metrekare ile 950 metrekare arasındaki değişen bahçeler eşlik ediyor.

ULAŞIM KOLAYLIĞI

Kaledos Evleri büyüleyici konumuyla dikkat çekerken ulaşım kolaylığıyla da ön plana çıkıyor. Proje, Milas Bodrum Havalimanına 30 dakika, Bodrum Devlet Hastanesine 1 dakika, alışveriş merkezine 4 dakika, Bodrum Marina’ya 10 dakika, Antik Tiyatroya ise 2 dakika mesafede yer alıyor.

Web: http://kaledos.com.tr/


Geri Dön