02 / 05 / 2024

Kaleseramik’ten 2013 yılının ilk ihracatı!

 Kaleseramik’ten 2013 yılının ilk ihracatı!

Seramik sektörünün lider markası Kaleseramik, yılın ilk ihracatını Fransa, İtalya, İngiltere, Kanada ve Suudi Arabistan’a gerçekleştirdi...



Çanakkale’nin Çan İlçesi’ndeki seramik üssü Kaleseramik Fabrikaları’nda düzenlenen törenle başlayan yeni yılın ilk yurtiçi sevkiyatı da İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Erzurum ve Gaziantep’e yapıldı.


Avrupa’nın 3’üncü dünyanın 12’nci büyük üreticisiyiz


Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalesinterfleks ve Kale markalı ürünlerin, Kalenakliyat Seyahat ve Turizm A.Ş’ye ait araçlarla yurtiçi ve yurtdışına gönderilmesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Selim Ergün, “Bugün Avrupa’nın 3’üncü, dünyanın 12’nci en büyük seramik karo üreticisi konumundayız. Bu önemli seviyeye, tek noktadan, Türkiye’den ihracat yaparak ulaştık. Şimdi İtalya’daki markamızın da gücüyle, uluslararası bir oyuncu olarak konumumuzu daha yukarıya taşıyacağız. Pazar talep ve tercihlerinin ışığında tasarlanan ürünlerimizle büyümeye devam eden Kale Grubu olarak, bugün Avrupa’dan Amerika’ya, gelişen Ortadoğu’dan Afrika pazarlarına kadar 400’ü aşkın ihracat noktamız bulunuyor ve 100 ülkede Kale markalı ürünlerimiz satılıyor” dedi.


Kale Grubu yöneticileri, araç sahipleri ve şoförlerin hazır bulunduğu törende, kurban kesiminin ardından

Fabrikalar Havuzbaşı Tesisleri’nde kavurma ikramı yapıldı.


Geri Dön