İnşaat Malzemeleri

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Beton santralleri beton üretiminde insan müdahalesini en aza indirdiğini söyleyen Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

BETON SANTRALİ VE DOĞRU YAZILIM!

Kaliteli beton da bileşenler kaliteli olmalı ve doğru oranda bir araya gelmeleri gerekiyor. Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, ‘’İnşaat ve taahhüt işleri sadece saha uygulamaları ve kontrollerine bırakılamayacak kadar önemli ve hayatidir.

Betonu doğru reçete ile üretmek ve insan müdahalesini en aza indirmek sadece doğru bir beton makinesi ve doğru bir yazılımla mümkün. Yazılım programları, reçetenin geriye dönük raporlarını kayda alır. İstenildiği takdirde ilgili ve yetkili kurumlara verilmesini sağlar’’ dedi.

 

Yaşadığımız hemen her alanda, hayatımızın her köşesinde beton var… Bugünlerde hepimizin aklında ‘’doğru ve dayanıklı beton nasıl olmalı?’’ sorusu var.

UMMAN Genel Müdürü Ahmet Bağcı, beton üretiminde insan müdahalesini en aza indirmenin önemli olduğuna dikkat çekiyor.

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde 50 yıllık tecrübe ile beton ve asfalt santralleri üreten UMMAN Beton Üretim Teknolojileri AŞ, 60 ülkeye yaptığı ihracatla sektörünün lider firmalarından biri. UMMAN Genel Müdürü Ahmet Bağcı, ‘’Yaşadığımız felaketler, betonun hayati önemini bir kez daha ortaya koydu.

Betonun dayanıklılığını, betonun kalitesi ve bileşenleri belirler. Betonun doğru bileşenlerle üretilmesi için doğru bir beton makinesine ve doğru bir yazılıma ihtiyaç var. Beton santralleri, beton üretimine insan müdahalesini en aza indirir.

Umman Beton olarak, ürettiğimiz beton santrallerinde betonun doğru oranda ve kaliteli bileşenlerle üretilmesini esas alıyor, sistemlerimizi ona göre programlıyor, 60 ülkeye ihraç ediyoruz. Beton santrallerimiz için otomasyon sistemlerini kendimiz geliştiriyoruz.

Santrallerimiz, reçeteye müdahale edilmesine fırsat vermez. Yazılımımız, istenildiği takdirde kurduğumuz santrallerin geriye dönük reçeteleri ilgili kurumlara verilebilecek şekilde tasarlanmıştır’’

UMMAN Genel Müdürü Ahmet Bağcı doğru ve dayanıklı beton üretimi için olması gerekenleri sıraladı...

KALİTELİ BETON ÜRETİMİ İÇİN OLMASI GEREKENLER!

 

Deprem sonrası büyük inceleme! Binaların betonlarından çıkanlar hayrete düşürdü! Bunu görenler hemen harekete geçti

Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 22 Mart 2023 demir fiyat listesi

Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatları ne kadar oldu? Çimento 21 Mart 2023 fiyat listesi