03 / 05 / 2024

Kamil Koç Elmadağ'da şube açtı!

Kamil Koç Elmadağ'da şube açtı!

Elmadağ Kaymakamı Resul Kır ve Belediye Başkanı Gazi Şahin'in katılımıyla Elmadağ Kamil Koç şubesinin açılışı dualar eşliğinde yapıldı. Şube okunan duaların ardından kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi.



Elmadağ Kaymakamı Resul Kır ve Belediye Başkanı Gazi Şahin'in katılımıyla Elmadağ Kamil Koç şubesinin açılışı dualar eşliğinde yapıldı. Elmadağ'ın gerek  Ankara  gerekse Kırıkkale'ye yakın olması nedeniyle daha önce açılmamış olan şehirlerarası otobüs şubeleri tek tek açılmaya başladı. Şubenin, okunan duaların ardından kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi. 


ŞAHİN, ELMADAĞ'A HAYIRLI OLSUN 


Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin "ilçemizin artan nüfusu nedeniyle, şehirlerarası seyahat eden yolcuların sayısı da artmış bulunmaktadır. Bundan sonra Ankara-Samsun Yolu kenarında beklemenin önüne geçilecek ve yakın bir zamanda da Ankara-Samsun Yolu'nun bu bölümüne otobüslerin rahatça yanaşabileceği bir yol cebininde tamamlanacağını belirtmek istiyorum" dedi. Bu sayede tehlikeli iniş ve biniş olaylarının önlenmesinin planlandığı belirten Başkan Şahin " Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 


Anadolu 


Geri Dön