03 / 05 / 2024

Kampanyada son günler! Beko Kombi Tipi No Frost Buzdolapları kaç TL? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kampanyada son günler! Beko Kombi Tipi No Frost Buzdolapları kaç TL? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Rahat ve pratik bir kullanıma sahip olmaları nedeniyle tercih edilen Beko Kombi Tipi No Frost Buzdolapları seçili küçük ev aleti veya TV alımında 1.599 TL indirim fırsatıyla satışta. Peki hangi model, kaç lira? İşte ayrıntılar... 



Karlanma ve buzlanma yapmadan soğutma sağlayan no frost buzdolapları uzun zamandır beğenilerek kullanılıyor. Dondurucu bölmesi buzdolabının alt kısmında yer alan kombi tipi buzdolabı modelleri ise rahat ve pratik bir kullanıma sahip olmaları nedeniyle son dönemlerde öne çıktı. Beyaz eşyanın önemli markalarından Beko, fiyatı; hacmine, tasarımına, enerji verimliliğine ve teknik özelliklerine göre değişiklik gösteren çok sayıda No Frost Kombi Buzdolabıyla öne çıkıyor. 

 Kampanyada son günler! Beko Kombi Tipi No Frost Buzdolapları kaç TL? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Beko Kombi Tipi No Frost Buzdolapları, HarvestFresh ve EverFresh+ teknolojisi ile koku önleme sistemine sahip.

HarvestFresh
HarvestFresh ilhamını güneşten alır. 3 ışık teknolojisi buzdolabında 24 saatlik doğal gün ışığı döngüsünü simüle eder. Böylece meyve ve sebzelerin vitamin değerini daha uzun süre koruyarak ilk günkü gibi taze kalmalarını başarır. 

EverFresh+
EverFresh+ teknolojisi hassas bir nem kontrolü sağlar, ideal koşullarda saklanan yiyeceklerin bozulma ve bayatlamasını geciktirir. Yeşil sebze ve meyveleri 3 kata kadar taze tutar. Yiyeceklerin tazeliklerini muhafaza eden buzdolabı teknolojisi sayesinde gıdalar güvenle tüketilir.

FreshGuard Koku Önleme Sistemi
Bir buzdolabında asla istenmeyen durum kötü bir koku duymak. FreshGuard Koku Önleme Sistemi Ozon (O3) gibi zararlı gaz üretmez, Koku Önleme Sistemi sık ve kısa sürede çalışır ve bu da sistemi daha verimli yapar.

Beko'nun ocak ayı sonuna kadar devam edecek 'Seçili Beyaz Eşya ile Beraber Küçük Ev Aleti veya TV alımında 1.599 TL İndirim' fırsatı tüm kombi tipi no frost buzdolaplarını kapsıyor.

Peki, Beko Kombi Tipi No-Frost Buzdolapları kaç liraya satılıyor?

 


Geri Dön