03 / 05 / 2024

Kamuya personel alım için ilan açıldı! KPSS puanı 60-76 arası olanlar 14 bin maaşla çalışacak!

Kamuya personel alım için ilan açıldı! KPSS puanı 60-76 arası olanlar 14 bin maaşla çalışacak!

Son haberlere göre, kamu sektöründe çalışmak isteyen adaylar için yeni iş ilanları yayınlanıyor. Bu ilanlarda 14 bin TL maaşla personel alımı yapılacağı belirtiliyor.



Kamu sektörüne yönelik yeni iş fırsatları her gün artarak devam ediyor. Son haberlere göre, kamuda çalışmak isteyen adaylar için müjdeli bir haber var! Personel alımı yapılacak ve bu pozisyonlar için sunulan maaş 14 bin TL. Konu ile ilgili bütün detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Kamuya personel alım için ilan açıldı! KPSS puanı 60-76 arası olanlar 14 bin maaşla çalışacak!

Kamu için açılan personel alım ilanının detayları

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kamu sektöründe istihdam edilmek isteyenler için yeni bir iş fırsatı sunuyor. Yeni duyuruya göre, itfaiye eri pozisyonu için personel alımı yapılacak ve başvurular 27 Mart Pazartesi günü itibariyle açılacak. Bu özel pozisyonda çalışacak adaylar, aylık 14 bin TL maaşın yanı sıra bir dizi avantaj elde edecekler. Ancak, başvuru yapmak isteyen adayların birtakım şartları karşılamaları gerekiyor.

İtfaiye eri pozisyonu, yangın ve diğer acil durumlarda hızlı ve etkili müdahale gerektirdiği için zorlu koşullarda çalışmayı gerektiren bir meslektir. Bu nedenle, başvuru yapacak adayların fiziksel ve sağlık açısından belirli koşulları karşılamaları gerekmektedir. Bu nedenle, adayların itfaiye eri pozisyonuna uygun sağlık koşullarına sahip olmaları ve en az lise mezunu olmaları gerekiyor. Ayrıca, sınavlarda da başarılı olmaları gerekiyor. KPSS puan türünde asgari puanı sağlayan adayların başvuruları kabul edilecektir.

İlana başvuracak kişilerin 30 yaşı doldurmamış olması ve erkek adayların en az 1,67 kadın adayların ise 1,60 boyunda olması gerekmektedir. Ayrıca adayların boy ve kilo arasındaki fark (+,-) en fazla 10 kilo olmalıdır.

 


    Geri Dön