27 / 04 / 2024

Kanal İstanbul dünyanın projesidir!

Kanal İstanbul dünyanın projesidir!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Kanal İstanbul sadece ülkenin değil dünyanın projesidir. Dünya bu projelerden rahatsız oluyor, bunu anlıyorum..." dedi...



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars İl Başkanlığınca kentteki Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Arslan, Türkiye'nin her bölgesine hizmet götürdüklerini söyledi. Arslan, "Karslı diyor ki, 'İstanbul'da 3'üncü köprü, Avrasya,  Marmaray  yapıldıysa, 3'üncü Havalimanı, İzmir-İstanbul arası Osman Gazi Köprüsü yap-işlet-devret modeliyle yapılıyorsa işte o zaman milli bütçeden yapılan yatırımlar bu şehirlere kayıyor, Kars'a geliyor ve projeleri yapılıyor.' Karslı bunun farkında." şeklinde konuştu. 

Bakan Arslan sözlerine şöyle devam etti; "İçimizdeki istemezükcüler milleti kandıracaklarını zannediyor. O projelerin hepsinde Recep Tayyip Erdoğan'ın, Binali Yıldırım'ın yanındayım. O projelerin en ince ayrıntısını bilen biriyim. O projelerin bu ülke için ne kadar gerekli olduğunu, sadece o iller için değil ülkemizin tamamı için faydalı olduğu en iyi bilenlerden biriyim. Kanal İstanbul sadece ülkenin değil dünyanın projesidir. Dünya bu projelerden rahatsız oluyor, bunu anlıyorum, Türkiye'nin büyümesini istemiyorlar ama anlayamadığım içimizdeki hainler, istemezükcüler, maşalar nasıl dünyanın emellerine alet oluyor. Türkiye'nin kutlu yürüyüşünü engellemeye çalışıyorlar işte onu anlamış değilim."

Politikada Kanal İstanbul polemiği!
 


Geri Dön