13 / 05 / 2024

Kanal İstanbul'u yarım bırakmayacağız!

Kanal İstanbul'u yarım bırakmayacağız!

Milletvekili adayı olduğu İstanbul 2. Bölgede yer alan Sultangazi'de seçmenle buluşan İçişleri Bakanı Soylu, 18 Mart Çanakkale Köprüsü ve Kanal İstanbul projelerini de yarım bırakmayacaklarını söyledi...



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, milletvekili adayı olduğu İstanbul 2. Bölgede yer alan Sultangazi'de seçmenle buluştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Soylu, "Şu Tayyip Erdoğan da çok oluyor ya. Sen Marmara'yı yap, Avrasya'yı yap, nasıl olsa denizin altında kimse görmüyor, sonradan piyasaya çıkınca şaşırıyorlar diye, bir de üç gidiş gelişli 3 katlı bir tüplü tünel daha yapıyor denizin altına. Yarım bırakalım mı bunu?" diye sorduğu kalabalığın, "hayır" diye bağırması üzerine de, 18 Mart Çanakkale Köprüsü ve Kanal İstanbul projelerini de yarım bırakmayacaklarını ifade etti.

Gezi Parkı eylemlerini eleştiren Bakan Soylu, "Şu Geziciler iki ağaç için kıyameti kopardılar ya, şimdi Cumhurbaşkanımız Atatürk Havalimanı'nı Türkiye ve dünyanın en büyük millet bahçesi, yeşil alanı haline getiriyor, onu yarım bırakalım mı? Gezicilere kapak olsun. Olsun mu? İki ağaç için kıyameti koparmışlardı. Hükümet gidecek de Cumhurbaşkanımız Türkiye'ye gelmeyecekti. 3. Havalimanı, Yavuz Selim Köprüsü yapılmayacaktı. Hiçbir şey yapmayacaktık. Hepsini de yaptık anasını satayım." açıklamasında bulundu. 


Geri Dön