27 / 04 / 2024

Kandilli Konakları Demsa Group vaziyet planı!

Kandilli Konakları Demsa Group vaziyet planı!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Kandilli Konakları Demsa Group vaziyet planı haberimizin içerisinde yer almaktadır. Kandilli Konakları villa fiyatları 3 milyon dolardan başlıyor...




İstanbul Anadolu yakasında Kandilli'de hayata geçirilen  Kandilli Konakları   Demsa Group  tarafından inşa edildi. Kandilli Konakları'nde 14 adet müstakil villa yer alıyor.


Kandilli Konakları Demsa Group vaziyet planı haberimizin içerisinde yer almaktadır. Demsa Kandilli Konakları 25 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kandilli Konakları teslimleri hemen yapılıyor.


3 katlı konakların tasarlandığı Demsa Group Kandilli Konakları'nda konutlar deniz ve boğaz manzarasına sahip. Demsa Kandilli Konakları satış ofisi ile 0216 651 73 80 telefon numarasından iletişime geçiliyor.


Kandilli Konakları villa fiyatları 3 milyon dolardan başlayıp, 4 milyon 250 bin dolara kadar değişiklik gösteriyor.  Kandilli Konakları'nda yüzme havuzu her villaya özel olarak bulunuyor.  Haberimizin sonunda yer alan Kandilli Konakları Demsa Group vaziyet planı görselini inceleyebilirsiniz.


Her villa için 6 araçlık otopark alanının olduğu Demsa Kandilli Konakları ödeme planı dahilinde banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Demsa Group Kandilli Konakları Sevda Tepesi'nde yer alıyor.


Kandilli Konakları Demsa Group adres : Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul


Kandilli Konakları Demsa Group vaziyet planı!


Kandilli Konakları Demsa Group vaziyet planı!


Kandilli Konakları Demsa Group iletişim

Telefon: +90 216 651 73 80

Web adresi : http://www.demsagroup.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön