28 / 04 / 2024

Kandilli Konakları iletişim!

Kandilli Konakları iletişim!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Kandilli Konakları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 651 73 80 olarak hizmet veriyor. Kandilli Konakları Demsa Group imzasıyla hayata geçiriliyor. Kandilli Konakları Üsküdar' da inşa ediliyor...




Kandilli Konakları,  Demsa Group  tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar ilçesinde yaşama geçiriliyor.  Kandilli Konakları  iletişim bilgileri dahilinde telefon numarası 0216 651 73 80 olarak hizmet veriyor.


Kandilli Konakları 14 adet villadan meydana geliyor. Demsa Group Kandilli Konakları'nda villalar 3 kattan oluşuyor. Kandilli Konakları'nda villa teslimleri hemen yapılıyor.


Kandilli Konakları iletişim!


Kandilli Konakları fiyat!


Demsa Kandilli Konakları'nda villa fiyatları 3 milyon dolardan başlıyor ve maksimum 4 milyon 250 bin doları buluyor. Üsküdar Kandilli Konakları ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor. 


Kandilli Konakları 25 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Üsküdar Kandilli Konakları 14 adet villadan meydana geliyor.


Kandilli Konakları'nda her villanın kendine ait yüzme havuzu bulunuyor ve her villa için 6 araçlıkta otopark alanı mevcut.


Kandilli Konakları iletişim!

Kandilli Konakları Üsküdar adres : Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul


Kandilli Konakları iletişim!


Kandilli Konakları iletişim bilgileri!

Telefon: 0 216 651 73 80

Web adresi : www.kandillikonaklari.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön