29 / 04 / 2024

Kandilli Konakları iletişim!

Kandilli Konakları iletişim!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Kandilli Konakları iletişim bilgilerine daha detaylı olarak ulaşmak için 0 216 651 73 80 numarasından projenin satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Kandilli Konakları iletişim adresi: Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul...




Kandilli Konakları projesi  Demsa Group  imzası ile İstanbul'un Üsküdar semtinin Kandilli bölgesinde yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği  Kandilli Konakları  projesinin arsa alanının büyüklüğü  25 bin 500 metrekareye ulaşıyor. 


Kandilli Konakları iletişim bilgilerinin ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor. Kandilli Konakları 'nın dairelerinde fiyat aralığı 3 milyon dolardan başlıyor ve 4 milyon 250 bin dolara kadar yükseliş gösteriyor. 


Kandilli Konakları iletişim!


14 adet villadan oluşan Kandilli Konakları projesinin tüm villaları  3 katlı olarak inşa edildi. Deniz ve boğaz manzarasına hakim konumda olan Kandilli Konakları iletişim bilgilerine dair detaylar şöyle: 


Kandilli Konakları iletişim: 


Kandilli Konakları iletişim adresi: Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul

Kandilli Konakları iletişim telefonu: 0 216 651 73 80


Kandilli Konakları ödeme: 

Kandilli Konakları projesinin ödemelerinde konut bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak verildikten sonra kalan miktar için kredi kapsamında vadelendirme yapılıyor. 


Kandilli Konakları iletişim!


Kandilli Konakları ne zaman teslim edilecek? 

 Kandilli Konakları konutlarında teslimler hemen yapılıyor. 


 

Telefon: 0 216 651 73 80

Web adresi : http://www.demsagroup.com/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön