03 / 05 / 2024

Kandilli Konakları fiyatları!

Kandilli Konakları fiyatları!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Kandilli Konakları fiyatları 3 milyon dolardan başlangıç gösterilerek, 4 milyon 250 bin dolara kadar yükseliyor. Kandilli Konakları'nda yüzme havuzları her villaya özel olarak tasarlandı...




İstanbul Anadolu yakasında Kandilli Sevda Tepesi'nde hayata geçirilen  Kandilli Konakları   Demsa Group  tarafından inşa ediliyor. Kandilli Konakları fiyatları haberin içerisinde yer alıyor.


Demsa Group Kandilli Konakları 14 adet villadan meydana geliyor. Villaların 3'er katlı olarak inşa edildiği Kandilli Konakları'nda her villaya ait özel yüzme havuzu bulunuyor.


Yaşamın başladığı Demsa Group Kandilli Konakları teslimleri hemen yapılıyor. Kandilli Konakları Demsa Group satış ofisi ile 0216 651 73 80 telefon numarasını arayıp iletişime geçebilirsiniz.


Kandilli Konakları fiyatları!


Kandilli Konakları fiyatları 3 milyon dolardan başlangıç gösteriliyor. Demsa Kandilli Konakları fiyat listesi maksimum 4 milyon 250 bin doları buluyor. Kandilli Konakları ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor.


Üsküdar Kandilli Konakları'nda her villa için 6 araçlık otopark yer alıyor. 25 bin 500 metrekare arsa alanında yükselen Kandilli Konakları'nda konutlar deniz ve boğaz manzarasına hakim konumda yer alıyor.


Demsa Group Kandilli Konakları nerede?

Üsküdar Kandilli Konakları adres bilgileri : Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul


Üsküdar Kandilli Konakları iletişim

Telefon: +90 216 651 73 80

Web adresi : http://www.demsagroup.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön