29 / 04 / 2024

Kandilli Konakları satılık villa!

Kandilli Konakları satılık villa!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Kandilli Konakları satılık villa fiyatları 3 milyon dolardan başlangıç gösteriliyor. Demsa Kandilli Konakları Üsküdar'da villalar 4 milyon 250 bin dolara kadar değişen fiyatlarla satılıyor...




14 adet villanın yer aldığı  Kandilli Konakları  İstanbul Anadolu yakasında Üsküdar - Kandilli bölgesinde inşa edildi. Üsküdar Kandilli Konakları  Demsa Group  imzasını taşıyor. Kandilli Konakları'nda teslimler hemen yapılıyor.


Kandilli Konakları satılık villa bilgilerinden önce Kandilli Konakları hakkında bilgi verelim. Demsa Kandilli Konakları 29 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirildi. Demsa Kandilli Konakları'nda villalar 3 katlı olarak inşa edildi.


Üsküdar Kandilli Konakları satış ofisi ile 0216 651 73 80 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kandilli Konakları satılık villa fiyatları 3 milyon dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Demsa Kandilli Konakları ödeme koşulları kapsamında konut bedelinin yüzde 75 kısmına kadar banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Kandilli Konakları Üsküdar'da yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Kandilli Konakları Üsküdar'da her konut için 6 araçlık otopark alanı düşüyor. Kandilli Konakları'nda yüzme havuzları ise her konut için özel olarak bulunuyor. Kandilli Konakları satılık villa fiyatları maksimum 4 milyon 250 bin doları buluyor.



Demsa Kandilli Konakları Üsküdar nerede?

Demsa Kandilli Konakları Üsküdar adres : Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul


Demsa Kandilli Konakları Üsküdar iletişim

Telefon: 0 216 651 73 80

Web adresi : www.kandillikonaklari.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön