27 / 04 / 2024

Kandilli Konakları satılık villa!

Kandilli Konakları satılık villa!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

İstanbul Anadolu yakası Kandilli bölgesinde inşa edilen Kandilli Konakları satılık villa fiyatları 3 milyon dolardan başlayarak değişiyor. Satışların devam ettiği projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...



Satış sürecine devam edilen  Demsa Group   Kandilli Konakları  projesi , Demsa Group imzasıyla yaşama geçiriliyor. Kandilli Konakları Demsa Group nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Kandilli cevabı veriliyor.


Arsa alanı 29 bin 500 metrekare olarak belirlenen Kandilli Konakları satılık villa bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Kandilli Konakları resimleri http://www.demsagroup.com/ adresinde yer alıyor.


Villaların en son teknoloji ile yaşama geçirildiği Kandilli Konakları satılık villalar için banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün. Kandilli Konakları satılık villa bilgilerine geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim.


Kandilli Konakları satılık villa!


Kandilli Konakları projesi, 14 müstakil villadan meydana geliyor. Kandilli Konakları fiyatları 3 milyon dolardan başlangıç gösteriyor. Projede, Çok amaçlı spor salonu, hobi salonu, her villaya ait özel yüzme havuzu ve her villaya ait 6 araçlık özel otopark gibi olanaklar mevcut.


Kandilli konakları satılık villa teslimleri hemen yapılıyor. Konakların hepsinin 3 katlı olarak dizayn edildiği Demsa Group Kandilli Konakları fiyatları 3 milyon dolar ile 4 milyon 250 bin dolar arasında değişiyor.


Demsa Group Kandilli Konakları ulaşım; Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul


Kandilli Konakları iletişim;

Telefon: +90 216 651 73 80

Web Adresi: http://www.demsagroup.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön