30 / 04 / 2024

Kapari Konutları Projesi'nde 98 bin TL'ye! Haziran'da teslim!

Kapari Konutları Projesi'nde 98 bin TL'ye! Haziran'da teslim!

Kapari Konutları'nda yer alan 75, 85 ve 95 metrekarelik alanlara sahip 2+1 konutların fiyatları 98 bin TLden başlıyor. Ancak bu konutlar 7. kattan itibaren yer alıyor. Projede teslimler ise Haziran'da yapılacak...



Haziranda anahtar teslimlerinin yapılacağı Kapari Konutları, Hak Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Hakyapının önceki projelerinde daire sahibi olanların büyük rağbet gösterdiği Kapari Konutlarında, farklı beklenti ve ihtiyaçlara cevap verebilecek, 7 değişik büyüklük ve tipte ev bulunuyor.

Son dairelerin kaldığı proje Pendikte konumlandırıldı. 20 bin metrekare arsa üzerinde kurulan projenin inşaat alanı ise 5 bin 100 metrekare olarak belirlendi.

Projede yer alan 75, 85 ve 95 metrekarelik alanlara sahip 2+1 konutların fiyatları 98 bin TLden başlıyor. Ancak bu konutlar 7. kattan itibaren yer alıyor.

Projedeki 3+1 konutlarda 140 metrekareden başlayan alanlara sahip. Bu konutların fiyatları ise 156 bin TLden başlangıç gösteriyor.
Proje kapsamında yüzde 40 peşin ödeme yapıldıktan sonra geri kalanı vadelendiriliyor.

10 katlı bloklardan meydana gelen Kapari Konutlarının sosyal yaşam alanlarında Fitness Center, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, çocuk parkı ve yürüyüş alanları, kapalı ve açık otopark, 24 saat kameralı güvenlik, mini AVM, kuaför, terzi yer alıyor.

Kapari Konutları; TEMe, E-5e ve Pendik sahil yoluna birkaç dakikalık mesafede, kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor.

444 16 20

[email protected]
www.hakyapiinsaat.com
www.hakyapi.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön