01 / 05 / 2024

Kara Şimşek Yamaha MT-25 17 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kara Şimşek Yamaha MT-25 17 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Kara Şimşek" olarak tanıtılan Yamaha MT-25 fiyatları yeni bir Hyper Naked almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Peki Yamaha MT-25 fiyatları ne kadar? İşte Yamaha MT-25 17 Ekim 2022 fiyat listesi...



Yamaha'nın heyecan yaşatmak için üretilen Hyper Naked motosikletleri, güçlü tarzları ve adrenalin dolu performanslarıyla dikkat çekiyor. 

En çok satan MT modelleri, Avrupa'nın her yerinden sürücülerin gönlünü fethederken şimdi de geliştirilmiş özelliklere sahip MT-25 sürücülerin yeni gözdesi olmaya aday motositlerler arasında yer alıyor. 

Kara Şimşek Yamaha MT-25 17 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yamaha'nın daha büyük Hyper Naked tasarımlarından ilham alan agresif görünüm, her zamankinden daha fazla MT özelliğine sahip. Yamaha'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, yeni çift gözlü kafa tasarımı, Upside Down (USD) amortisörler ve geniş omuzlu yakıt deposu, dinamik MT ailesi görünümünü vurgulayarak bu en üstün 250 modelini ortaya çıkardı.

Yamaha MT-25 çekici ve arzu edilir hale getiren şey aslında saf MT DNA'sı ile üretilmiş olması olarak belirtiliyor. Bu sayede her sürüş heyecan verici ve bağımlılık yaratan bir deneyime dönüşüyor. 


Geri Dön