05 / 07 / 2024

Karabük Belediyesi 18 dükkanı tek kalemde kiraya verecek

Karabük Belediyesi 18 dükkanı tek kalemde kiraya verecek

Karabük Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 18 adet işyerini tek kalemde kiraya verecek



Karabük Belediyesi, Bayır Mahallesi´nde bulunan, S.S Haliçi Esnafları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ile yapılan gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi ile Belediye´ye teslim edilecek olan PTT Caddesi´nden girişte zemin üstü birinci kat Hürriyet Caddesi´ne kadar olan alanda kalan 18 adet, toplam 3 bin 11 metrekare işyeri tek kalemde aylık 52 bin lira kira üzerinden kapalı teklif usulü ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

Kares İş Merkezi 1. katında bulunan 18 adet bağımsız bölümün muhammen bedeli aylık 52 bin TL x 120 ay olmak üzere 6 milyon 240 bin TL kira toplam muhammen bedeli olarak belirlendi. Geçici teminatı ise 187 bin 200 TL. Ek teminatı 5 bin TL.

Kapalı teklif usulüne göre teklifler 23 Ağustos 2010 Pazartesi günü en geç saat 13.00´de Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edilecek.

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön