03 / 05 / 2024

Karacaali Narlı Sosyal Tesisleri’ndeki bungalov evler tamamlanıyor!

Karacaali Narlı Sosyal Tesisleri’ndeki bungalov evler tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaacali’ye kazandırılan Narlı Sosyal Tesisleri kapsamında projelendirilen bungalov evlerin inşaat çalışmalarında sona gelindi.




Bursa’nın sahillerinin güzelliğini öne çıkaran projeleriyle dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara denizin keyfini Narlı’da yaşatacak olan tesislerde konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. Gemlik’te son 10 yıldır metruk halde kaderine terk edilen ancak Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilatları tamamlanarak hizmete açılan Karacaali Narlı Sosyal Tesisleri’nde vatandaşlara konaklama imkanı sunacak inşaat çalışmalarında sona gelindi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, metruk haldeyken çevre sakinlerine korku yaşatan ancak sosyal tesis olarak hizmete sunulduktan sonra vatandaşların uğrak mekanı haline gelen Narlı Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla gerçekleştirdiği incelemede halkın denizden yararlanabilmesi amacıyla, tüm sahil boyundaki alanları değerlendirdiklerini ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’ya kazandırdığımız Narlı Sosyal Tesisi’nde restoran kısmına ek olarak yapılan ahşap bungalov evler, havuz ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Vatandaşlarımız burada huzur içinde tatillerini geçirebilecekler” dedi.


Restoran ve kafenin yanı sıra konaklama alanı olarak düzenlenen mekanın, vatandaşlara Narlı’nın güzel doğasının rahatlığını sunacağını kaydeden Altepe, “Burası metruk bir alandı. Şimdi güzel bir tesis olarak hizmet vermeye hazırlanıyor. Buraya gelenler bungalov evlerde konaklayabilecekler. 17 adet 2’şer katlı ahşap bungalov evlerin yanı sıra yüzme havuzu ve denizden de yararlanılabilecek” diye konuştu. Altepe, tüm vatandaşları yaz mevsiminde Narlı’ya davet etti.


Bursa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön