28 / 04 / 2024

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.



1973 yılında, Hüseyin Karaca tarafından kurulan Karaca bu yıl 50.yılını kutluyor. İstanbul Süleymaniye’de Karaca Züccaciye adıyla faaliyete geçen ve o tarihlerde sadece 30 kişinin çalıştığı bir küçük cam atölyesi olan şirket, bugün sofra, mutfak, küçük ev aletleri, ev tekstili ve aksesuar gibi çok farklı alanlarda hizmet veren bir dünya markasına dönüştü.

Küçük bir cam atölyesinde cam ürünlerin üzerine desenler yaparak başlayan yolculuk bugün evdeki tüm ihtiyaçlara inovatif çözümler ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken bir konuma yükseldi. Karaca, 50. yılını büyük bir indirim kampanyası ile kutlayacak.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasının yapılacağı ve eylül ayı boyunca kampanyanın devam edeceği belirtildi. Şirket, 50. Yıl kampanyasıyla Karacaseverlere teşekkür ederken, bu yıla özel sınırlı sayıda üretilen imza koleksiyonunu da müşterilerinin beğenisine sunacak.  

Karaca yetkilileri, evdeki tüm ihtiyaçlara inovatif çözümler sunduklarını ve modern tasarımların öncüsü olduklarını belirterek, yarım asırdır evlerin vazgeçilmezi olan ürünler ile müşterilerinin yanında olduklarını belirtti. 50. Yıla özel kampanya, 1 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında, yeni sezon ürünleri de dahil olmak üzere, ikinci ürüne yüzde 50 oranında indirim imkanı sunulacak.

50 YILLIK MİRAS

 Karaca, yarım asırdır lezzetli sofralardan sağlıklı mutfaklara, huzurlu uykulardan keyifli oturma odalarına kadar evlerimizin her köşesine konuk oluyor. Şirket, ayrıca kuruluş yıldönümüne özel bir koleksiyon da hazırladı. 21 parçadan oluşan Karaca 50. Yıl İmza Koleksisyonu’nun kutlama yemeklerinin vazgeçilmezi haline geleceği belirtilirken, bu koleksiyonda ayrıca kahve fincanlarından yemek hazırlama gereçlerine, baharat kavanozlarından termoslara kadar pek çok farklı ürünün Karacaseverlerin beğenisine sunulacağı kaydedildi.

DOĞA DOSTU ÜRÜNLER

Karaca yetkilileri, önümüzdeki dönemde katma değerli ürünlerle geliştirerek, tüketicilerin hayatlarına değer katmaya devam edeceklerini belirtti. Yetkililer, gerçek incilerden üretilen dünyanın en kaliteli porselenlerinden, en inovatif küçük elektrikli ev aletlerine, gerçek elmas kristallerinden oluşan tencere takımlarından, doğa dostu ev tekstili ürünleriyle sektöründe çığır açan bir marka olduklarını vurgularken hem pazarlama çalışmaları, hem de Ar-Ge yatırımları ile Türkiye’de ilkleri yaşattıklarını ifade etti. Şirketin bugün 48 ülkede 2 binin üzerinde satış noktası bulunuyor. 


Geri Dön