04 / 05 / 2024

Capacity AVM 6. yıldönümüne özel 3 adet Mercedes-Benz'i sahiplerine teslim etti!

Capacity AVM 6. yıldönümüne özel 3 adet Mercedes-Benz'i sahiplerine teslim etti!

Bakırköy’ün en gözde alışveriş ve yaşam merkezi Capacity AVM, 6. yıl dönümüne özel düzenlediği etkinlikte 3 adet Mercedes - Benz marka otomobili sahiplerine teslim etti.



15 Mart Cumartesi günü Capacity AVM’de gerçekleşen teslim töreninin sunuculuğunu ünlü sunucu Vatan Şaşmaz yaptı. 

Capacity AVM, 6. yıldönümüne özel olarak düzenlediği Mercedes kampanyasının talihlilerine araçlarını düzenlediği keyifli bir törenle teslim etti. 15 Mart Cumartesi günü Capacity AVM’de gerçekleşen teslim törenine ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın eğlenceli sunumu renk kattı.  


Capacity AVM’den 1 Aralık 2013 – 14 Şubat 2014 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak kampanyaya katılan 103 bin 538 kişinin arasından noter huzurunda belirlenen 3 talihli Mercedes-Benz marka araçlarını Vatan Şaşmaz’ın elinden aldı. Capacity AVM ziyaretçilerinin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Capacity AVM Genel Müdürü Özcan Ekşib, “6. yılımıza özel düzenlediğimiz Mercedes kampanyasına 103 bin 538 kişi katıldı. Ziyaretçilerimizin gösterdiği büyük ilgi bizi çok mutlu etti. Ziyaretçilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmak için çalışan Capacity AVM olarak önümüzdeki günlerde de sürpriz hediyeler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.  

 

Yılbaşı hediyesinden Mercedes kazandı

Kampanyadan Mercedes-Benz B 180 Elite Jüpiter otomobil kazanan Ayşe Kapsal ise Capacity’den eşi, oğlu ve kendisi için yaptığı yılbaşı hediyesi alışverişleriyle çekilişe katıldığını söyledi. Kendisi için yaptığı alışveriş kuponuyla Mercedes’i kazanan Kapsal, “Alışveriş yaptıktan sonra hediye olarak sergilenen kırmızı Mercedes’i eşimle birlikte gördüm. İkimiz de çok beğendik. Hatta eşim, ‘Bu kırmızı araba sana çok yakışır’ dedi. Arabayı kazandığımı anahtarı elime aldığım an inandım. Açıldığı günden beri her gün Capacity AVM’ye geliyorum. Bu özel armağan için Capacity AVM’ye  teşekkür ediyorum” dedi.


İlk kez katıldı kazandı

Mercedes-Benz A180 Style Dağ Grisi otomobili kazanan Rebin Bacgeroğlu da kazanmış olduğu hediyeyi çok beğendiğini ve çok mutlu olduğunu ifade ederek Capacity AVM’ye teşekkür etti. 

Mercedes-Benz A180 Style Kalsit Beyaz talihlisi Şenol Kaya ise ilk kez böyle bir kampanyaya katıldığını söyleyerek Capacity AVM’ye teşekkür etti. Capacity AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği teslim töreni, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.




Geri Dön