01 / 05 / 2024

Karaköprü Basın Sitesi 19 Ekim'de teslim edilecek!

Karaköprü Basın Sitesi 19 Ekim'de teslim edilecek!

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi'nde tamamlanan TOKİ Basın sitesinin anahtar teslimleri 19 Ekim'de yapılacak.



Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi'nde tamamlanan  TOKİ  Basın sitesinin anahtar teslimleri 19 Ekim'de yapılacak.

 

Basın Sitesinde anahtar teslimleri 19 Ekim'de yapılacak, TOKİ Başkanı ile görüşen Ak Parti Milletvekili Faruk Çelik beklenen müjdeyi verdi. Anahtar teslimlerinin yapılacağı tören için de Şanlıurfa Valiliğinin hazırlıklarına başlandığı öğrenilen bilgiler arasında yer aldı. 


Şanlıurfa Karaköprü konut teslimi T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Şanlıurfa Karaköprü 229 konut projesi kapsamında inşa ettirilmiş bulunan 229 adet konutun teslim işlemleri 19-30 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu nedenle; KDV ödemesi için aşağıda yer alan teslim programı çerçevesinde T.C Ziraat Bankası Karaköprü Şubesi'nde, Konutunuzu teslim almak üzere ise bir sonraki gün TÜMAŞ Türk. Müh. Müş ve Müt. A.Ş. Karaköprü Projesi konutları şantiyesinde hazır bulunmanız gerekmektedir. 


3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarı nakit olarak ödenecektir. 


Konut tesliminde getirmeniz gereken belgeler aşağıda sıralanmıştır: Kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı), Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin nüshası, Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi, olarak getirilmesine özen göstermenizi rica eder, konutunuzda sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz. 


Güneydoğu Gazetesi


Geri Dön