29 / 09 / 2024

Karavanın zamanı geçti, şimdi moda taşınabilen evler!

Karavanın zamanı geçti, şimdi moda taşınabilen evler!

Beyaz renk dış boyaları ve standart görünümleriyle giderek zamana yenilen prefabrik konutlar, lüks villaları aratmayan görünüm ve özelliklerle donatılınca tüketicinin gözdesi oldu




Fiyatı yaklaşık 10 bin liradan başlayan, depreme karşı dayanıklı ve çevre dostu olan bu konutlar, tüketicinin zevkine göre 3 ayda fabrikada üretiliyor, bir haftada da arsaya monte ediliyor. Hekim Holding'e bağlı Prefabrik Yapı A.şž tarafından 'Mars Evleri' ismiyle tüketiciye sunulan prefabrik evler, istendiğinde üstüne kat çıkarak ya da odalarla oynayarak genişletilebiliyor. Hekim Holding'in Genel Müdür Yardımcısı Özlem Oğuzoğlu, 'Marsta Hayat Var' sloganıyla ürettikleri bu evlerin en önemli özelliğinin istenen yere taşınabilmesi olduğunu belirtti. Oğuzoğlu, 'Evlerde bir aile rahatlıkla yaşayabilir. Yapılar, başlı başına geri dönüşümü olan çelikten yapıldığı için tamamen ekolojiktir. Bu tip evler giderek yapı alışkanlıklarını değiştirecek' dedi.

EGE VE AKDENİZ'DEN TALEP VAR

Özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaşayan arsa sahibi vatandaşlar ile lüks otel sahiplerinin bu projeye ilgi gösterdiklerini anlatan Oğuzoğlu, fabrikada üretilen ve arsaya hazır olarak getirilen bu evlerin bir haftada monte edildiğini söyledi. Oğuzoğlu, Antalya Olimpos'tan ciddi bir talep aldıklarını belirterek, 'Mesela yaylaya çıkmak isteyen vatandaş da ilgi gösteriyor. Taşıyıp istediği yere kuruyor. Arazi sahibi emekliler ve farklı tatil seçenekleri düşünen vatandaşlar için de bu evler büyük rahatlık. Eski tatil modası bitti' dedi.
Sabah


Geri Dön