14 / 05 / 2024

Karmir Yapı Kayseri'de proje inşa ediyor!

Karmir Yapı Kayseri'de proje inşa ediyor!

Karmir Life ile lüks konut segmentine hitap eden Karmir Yapı, farklı bir projeyi ile toplam yedi bin 100 metre karelik bir alanda 240 metre karelik 40 daireden oluşuyor...



Karmir Yapı Halkla İlişkiler Müdürü Eda Murat, Karmir Life'ın mevcut projelerden farklı olduğunu belirterek. "En önemli farkı, sadece konut içindeki yaşam tarzı ve ihtiyaçlar düşünülerek değil, konut dışındaki sosyal ve rekreasyonel alanların da insanların yaşantısındaki önemi göz önüne alınarak tasarlanmış olmasıdır. 

Karmir Life yedi bin 100 metre karelik bir alanda toplam 240 metre karelik 40 daireden oluşmaktadır. 

Tüm daireler 4+1 olup aynı plandadır. Sitenin yüzde 85 'i yeşil alan olup ve bu alan içerisinde yaklaşık 700 metrekarelik bir yapay gölet de bulunmak ta dır. Göleimiz etrafındaki yürüyüş parkurları, açık toplantı alanları, bahçemizdeki çocuk parkları ve spor alanları ile 'Karmir Life' dolu dolu özgür bir yaşam isteyenlerin ilk tercihi olmaya aday bir projedir. 


Binalarımızın altında dükkan bulunmayıp çocuk oyun odaları ve fitness salonlarının olması da sitemizi diğer projelerden farklı kılmaktadır. Her daireye iki araçlık kapalı ve ayrıca açık otoparkımız ile de park sorununu tamamen ortadan kaldırmış bulunmaktayız'' diye konuştu. Murat, Karmir Yapt'nın Elman Mühendislik San. Tk. Ltd. Şti., İlke Turizm San. Tic. AJŞ. (Argos Jewel Art). Murattaş Çelik San. Tic. A_Ş. (MÇS) isimli üç şirketin birleşimiyle oluştuğunu söyledi. Murat, bu firmaların geçmişten gelen birikimleri doğrultusunda, bölge ve ülke çapında yeni ve modern fikirleri hayata geçirmek amacıyla bir araya geldiklerini vurguladı. Murat, "Karmir Yapı olarak amacımız; toplumların sosyal ve ekonomik yaşantılarındaki değişiklikleri sürekli takip ederek yeni ve farklı yaşam alanları oluşturmak, böylece, bölge ve ülke ekonomisine katma değer katmaktı" dedi. Karmir Yapı'nın ileriye dönük hedeflerinden de bahseden Murat, sözlerim şöyle sürdürdü: "Öncelikli hedefimi?; inşaat ve turizm sektörlerinde. bölge ve ülke ölçeğinde farklı ve aranan projeleri toplumun beğenisine sunmaktır.Değişen global koşullar içinde insani ihtiyaçlar ve duyguları temel alan, insanların bireysel ve toplum içi yaşantılarının kalitesini anırmaya yönelik çalışmalar yapmayı amaçlıyoruz. İnşaat sektöründeki beklentilerin ve ihtiyaçların her geçen gün çoğaldığı günümüzde, kalitenin ve güvenin öneminin de paralel olarak arttığının Karmir Yapı olarak farkındayız. Karmir Yapı'nın kuruluş amacı, inşam ihtiyaçların ticari beklentilerden daha üstün tutulduğu projeleri hayata geçirmektir."' şeklinde konuştu.


Ankara Ticari Hayat Gazetesi


Geri Dön