11 / 05 / 2024

Karmod Prefabrik Somali'de hastane kurdu!

Karmod Prefabrik Somali'de hastane kurdu!

KARMOD Prefabrik, Orta Batı Afrika ülkelerinden Somali'de hastane. Cibuti'de ise serbest ticaret bölge ofislerinin yapımını tamamlayarak teslim etti..



KARMOD Prefabrik, Orta Batı Afrika ülkelerinden Somali'de hastane. Cibuti'de ise serbest ticaret bölge ofislerinin yapımını tamamlayarak teslim etti. Karmod açıklamasına göre. şirket. Afrika ülkelerinde yeni projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, tamamı birleşimli sistem prefabrik uzun ömürlü yapı modeliyle üretilen hastane ve serbest bölge ofis binalarının demonte ön imalat sonrası ülkeye nakledilerek yerinde kullanıma hazır kurulumla teslim edildiğini belirtti. Hükümetin Afrika açılım politikalannın ihracatlarına olumlu yansıdığını vurgulayan özkanca. Afrika kıtasında 30'a yakın ülkede projeler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ozkanca. uzun ömürlü yapı sınıfında yer alan prefabrik ürünlerinin özellikle Afrika iklim şartlannda ideal kullanım özelliklerine sahip olduğunu dile getirerek. 


"Kıta ülkeleri ürünlerimizi tanıdıkça yapılarımıza olan talep daha da artıyor. Bununla beraber hükümetin Afrika açılım politikalarının ihracatımıza olumlu yansımalarını da hissediyoruz. Somali'de yapımını tamamladığımız hastane bölge için önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Cibuti hükümetinin Somali'ye hediye olarak yaptırdığı hastane ülke halkına hizmet sunmaya başladı. Cibuti Serbest Ticaret Bölgesi için yaptığımız ofis binaları ise ülkenin ihracat ve ithalatını yönlendirecek ekipler tarafından kullanılacak" bilgisini verdi. 


Ticari Hayat


Geri Dön