28 / 04 / 2024

Karşıyaka, ITB Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtılacak!

Karşıyaka, ITB Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtılacak!

Karşıyaka'yı turizmde dünya vitrinine taşımak için çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, İZKA'nın destekleriyle, ITB Berlin Turizm Fuarı'na katılacak. Fuarda Karşıyaka'nın tarihi ve turistik değerleri tanıtılacak.



Dünyanın en prestijli turizm organizasyonu olarak kabul edilen ITB Berlin Turizm Fuarı'nda, Karşıyaka'nın tarihi ve turistik değerleri tanıtılacak; uluslararası işbirliklerine imza atılacak.

 

YAŞAM KENTİ KARŞIYAKA 


Karşıyaka Belediyesi, bu yıl 3 - 8 Mart tarihleri arasında Almanya'da düzenlenecek ITB Berlin Turizm Fuarı'nda (Uluslararası Turizm Borsası Fuarı) Karşıyaka'yı dünyaya tanıtacak. 


İzmir Kalkınma Ajansı'nın (İZKA) kuracağı stantta yer alacak olan Karşıyaka Belediyesi, yazılı ve görsel materyaller eşliğinde kentin güzelliklerini, tarihi ve turistik değerlerini görücüye çıkaracak. 

Karşıyaka'nın; yeşili, denizi, sosyal yapısı, sportif ve kültürel kimliğiyle, Avrupa çapında bir "Yaşam Kenti" olduğuna vurgu yapılacak. 


180'i aşkın ülkeden turizm profesyonellerinin buluşma noktası olan organizasyonda bir yandan Karşıyaka'nın tanıtımı yapılırken, diğer taraftan da uluslararası işbirliklerinin kapıları aralanacak.

Yeni proje fikirlerinin geliştirilmesi, iş ortaklıklarının kurulması ve yatırımcıların kente çekilmesi için önemli görüşmeler yapılacak. 


Aliağa Ekspres Gazetesi


Geri Dön