28 / 04 / 2024

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.



Fuzul Yapı ve  TOKİ  iş birliği tarafından Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Tem Avrasya projesi 8-10 Şubat tarihleri arasında Almanya'nın Duesseldorf kentinde düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, şirketten konu ile ilgili açıklama yaptı. Yatırım ve yüksek prim değerine sahip projede minimum daire fiyatları 635 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, 612 daireden meydana gelen TEM Avrasya'nın bu zamana kadar yüzde 80'den fazlasının sahiplerine ulaştığını söyledi. 

Akbal, "Projemizi tanıtırken, 'Biz ne sadece Avrupalıyız, ne de sadece Asyalıyız. Biz daha fazlasıyız' diyoruz. Bu mesajımızı Avrupa'nın önemli bir merkezinde ziyaretçilerimize de vereceğiz. Çünkü TEM Avrasya Konutları, Avrupa ve Asya'yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükseliyor. Yatırım değeri oldukça yüksek bir lokasyonda konumlanan ve bu yılın 2. yarısında teslim edeceğimiz TEM Avrasya Konutları hem yabancı yatırımcılar hem de gurbetçiler için fırsatlar sunuyor." diye konuştu.


Geri Dön