29 / 04 / 2024

Kartal Aslı Bahçe ne zaman teslim?

Kartal Aslı Bahçe ne zaman teslim?

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Asl-ı Bahçe

Kartal Aslı Bahçe ne zaman teslim? sorusuna 2013 Ağustos ayı yanıtı veriliyor. Kartal Aslı Bahçe Evleri projesinde dairelerin fiyatları 296 bin TL'den başlayarak değişiyor...




Tek blok halinde yükselen Aslı Bahçe Evleri 17 katlı olarak inşa ediliyor. Aslı Bahçe Evleri İstanbul Avrupa yakasında Kartal ilçesinde  İnanlar İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Kartal Aslı Bahçe ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında bulunuyor. Aslı Bahçe Kartal projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri tasarlandı.


Kartal Aslı Bahçe Evleri'nde açık - kapalı otopark alanları, yüzme havuzu, kademeli bahçeler, cafe, restoran, çocuk oyun parkı, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Aslı Bahçe Kartal fiyatları 296 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Kartal Aslı Bahçe ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitli olarak konut ödemeleri yapılıyor.



Kartal Aslı Bahçe ne zaman teslim?


Kartal Aslı Bahçe ne zaman teslim sorusu 2013 Ağustos ayı olarak cevaplandırılıyor. Kartal Aslı Bahçe Evleri'nde 1+1 daire tipleri 64 metrekare, 2+1 daire tipleri 119 metrekare, 3+1 daire tipleri 228 metrekare olarak belirlendi.


Aslı Bahçe Evleri Kartal'da E-5 otoyolu ve TEM'e 5 dakika, Kartal Metro durağına 8 dakika, Kartal Adliyesi'ne 8 dakika, Sabancı Üniversitesi'ne 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, İDO Pendik'e 10 dakika ve Pendik Marina'ya 10 dakika mesafede yer alıyor.


Kartal Aslı Bahçe satış ofisi!

Kartal Aslı Bahçe adres : Akşemsettin cad. No:56 Uğur Mumcu Kartal / İSTANBUL


Kartal Aslı Bahçe iletişim

Telefon: (216) 475 17 47

Web adresi: www.aslibahce.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön