Genel

Kartal Bölge Platformu Kartal'ı dünyaya tanıtacak!

İstanbul'un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden biri olan Kartal'da projesi olan 5 gayrimenkul firmasının oluşturduğu Kartal Bölge Platformu çalışmalarına başladı. Türkiye'nin önde gelen 5 gayrimenkul şirketinin bir araya geldi.

İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden biri olan Kartal’da projesi olan 5 gayrimenkul firmasının oluşturduğu Kartal Bölge Platformu çalışmalarına başladı. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün de katıldığı basın toplantısında, DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H.İnanç Kabadayı,  Metsan Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Satoğlu ve İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes hazır bulundu. Platform, ilçede gerçekleştireceği etkinliklerle ve iletişim çalışmalarıyla Kartal’ı dünyaya tanıtacak.


İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden biri olan Kartal, ulaşım imkânlarıyla, doğal güzellikleriyle ve sınırları içinde yer alan yeni inşaat projeleriyle Türkiye’nin yaşam kalitesi en yüksek ilçelerinden biri olmaya aday. Türkiye’nin önde gelen 5 gayrimenkul şirketinin bir araya gelerek oluşturduğu Kartal Bölge Platformu, çalışmalarını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. 


Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün de katıldığı basın toplantısında, DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H.İnanç Kabadayı,  Metsan Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Satoğlu ve İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes hazır bulundu.


Kartal Bölge Platformu Animasyon Filmi!