27 / 04 / 2024

Kartal Çukurova Balkon daire fiyatları!

Kartal Çukurova Balkon daire fiyatları!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Firma bünyesinde kredi ya da banka kredisi ile ödeme yapılabilen Çukurova Balkon Rezidans 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşteKartal Çukurova Balkon daire fiyatları...



Çukurova Balkon Konutları 2 blok halinde hayata geçiriliyor.  Çukurova Gayrimenkul  bünyesinde Kent yapı imzası ile yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'ta yer alıyor. 


Toplam 244 tane daireden oluşan  Çukurova Balkon  Kartal Evleri Kentplus Residence'a yakın bir bölgede ve Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında bulunuyor. 


Kartal Çukurova Balkon daire fiyatları konutların büyüklüklerine ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Soğanlık Çukurova Balkon projesinin ödeme koşulları kapsamında daire bedelinin yüzde 1'i peşin olarak ödeniyor, kalan bedelin yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra ödeniyor. Kalan bedel ise hemen veya 1 yıl sonra ödenebiliyor.


Ortak yaşam alanları içerisinde fitness, yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, çocuk oyun alanı ve spor alanları bulunan Kartal Çukurova Balkon daire fiyatları 240 bin liradan başlıyor.


Çukurova Balkon Evleri satış ofisi 

Telefon: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön