02 / 05 / 2024

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Tower

Kartal Çukurova Tower satış ofisi iletişim ve adres bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede daire teslimlerinin 2014 yılında yapılmaya başlanması planlanıyor...



Kartal  Çukurova Tower  satış ofisi bilgilerinden önce projenin genel özelliklerini aktaralım. Projede banka kredisi kullanılabiliyor ve firma bünyesinde belirlenen ödeme koşullarından yararlanılabiliyor.


Lokasyon olarak E-5 üzerinde yer alan ve Sabiha Gökçen Havalimanı ile Anadolu Adalet Sarayı'na yakın mesafede konumlandırılan Kartal Çukurova Tower, toplam 253 adet daireden oluşuyor.


Çukurova Tower Projesi'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimler 2014 yılının Ekim ayında yapılması hedefleniyor.


Kartal Çukurova Tower, basketbol sahası, voleybol sahası, oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark, yürüyüş parkuru gibi alanlar da yer alıyor.


Minimum yüzde 25 peşinat verilerek daire sahibi olunabilen Çukurova Tower Kartal Projesi, 36 katlı tek blok olarak yükseliyor. Projenin yüzde 90'lık bölümünü ise yeşil alanlar oluşturuyor.


Çukurova Tower Kartal fiyat bilgileri kapsamında ise projedeki stüdyo dairelerde fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor ve 3 oda 1 salon dairelerde 565 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Kartal Çukurova Tower adres bilgileri: Yalı Mahallesi Bağlar Caddesi No:85 P:34873 Kartal / İstanbul - Türkiye


Kartal Çukurova Tower satış ofisi 


Kartal Çukurova Tower satış ofisi telefon numarası: (0216) 671 14 14


Çukurova Tower iletişim

Web: www.adanuspark.com                    

Telefon: (0216) 671 14 14

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com





projeye sor



Geri Dön