28 / 04 / 2024

Kartal Çukurova Balkon satış ofisi!

Kartal Çukurova Balkon satış ofisi!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Kartal Çukurova Balkon satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.



Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen  Çukurova Balkon  Konutları  Çukurova Gayrimenkul  bünyesinde Kent Yapı imzası ile yükseliyor.


Kartal Çukurova Balkon satış ofisi ile 444 8 259 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Proje Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın mesafede bulunuyor.


Daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteren Çukurova Balkon Evleri 'nde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede ruhsat işlemleri devam ediyor.


Banka kreidisi kullanılabilen Soğanlık Çukurova Balkon projesinde toplam daire bedelinin yüzde 1'i peşin olarak ödeniyor, yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'inin ödemesi ise 1 yıl sonra veya hemen başlıyor.


Yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı otopark, fitness ve sauna gibi sosyal donatı alanlarına sahip olan Kartal Çukurova Balkon projesi 2 bloktan meydana geliyor. 


Kartal Çukurova Balkon satış ofisi

Tel: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön