07 / 05 / 2024

Kartal Kule İstanbul'da metrekaresi 6 bin liraya ofisler!

 Kartal Kule İstanbul'da metrekaresi 6 bin liraya ofisler!

Firma: EA İnşaat

Proje: Kartalkule

Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Kartal'da EA İnşaat tarafından temelleri atılan ofis projesi Kartal Kule İstanbul'da teslimler 2013 Ekim'de yapılacak.



EA İnşaat tarafından 3 bin metrekarelik inşaat alanında 2011 yılında temelleri atılan ofis projesi Kartal Kule İstanbul kartal şeklindeki özgün mimarisi ile bölgenin sembolü olacak. 


5 bin 200 metrekarelik arsa alanında yükselen kulede 205 ünite bulunuyor. Teslimlerinin 2013'ün Ekim ayında yapılacağı projede ofislerin yüzde 70'i satıldı. 55 metrekareden 1000 metrekareye kadar çok çeşitli büyüklükte ofislerin bulunduğu Kartal Kule İstanbul'da dairelerin metrekare birim fiyatı ortalama 6 bin liradan başlıyor. Projede 330 bin liradan 7 milyon liraya kadar farklı değerde ofisler bulunuyor. Yüzde 30'unun peşin ödendiği takdirde geri kalan kısım 36 aya kadar 0 faizle vadelendirilebiliyor.


4. kattan itibaren kapanmaz deniz manzarasına sahip olan ofis projesinde her kat 4 metre tavan yüksekliğinde. Kartal metro istasyonuna 100  metre uzakta bulunan Kartal Kule İstanbul yeşil bina anlayışına uygun olarak dizayn edildi. Yüzde 30 tasarruflu elektrik kullanılan akıllı binada her katta 2 toplantı odası mevcut.


300 araçlık otoparka sahip olan Kartal Kule İstanbul'da kapalı devre kamera sistemiyle 7/24 güvenlik, kartlı geçiş sistemleri, parmak izi okuma ve retina tarama cihazları, kapalı otoparkta elektrik şarj üniteleri bulunacak.


Kartal Kule içerisinde kuaför, lostra salonu, kuru temizleme, terzi, eczane ve banka ATM’lerinin yanısıra özel acil sağlık, adliye sarayına kesintisiz shuttle servisi, vale parking, copy center, hobi odaları, kütüphane yer alırken, motor yat ve speed boat ile İstanbul’un her yerine deniz ulaşımından, VIP limuzin araçlarla 24 saat transfer servisi gibi hizmetler de sunuluyor. 


444 26 01 

www.kartalkule.com

Burcu KILIÇARSLAN


projeye sor



Geri Dön