15 / 05 / 2024

Kartal Lekule'de 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Tapular hemen teslim!

Kartal Lekule'de 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Tapular hemen teslim!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Tapuların hemen teslim edildiği daire teslimlerinin bir yıl sonra başlayacağı Lekule projesinde fiyatlar 337 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yüzde 10 oranında ön satış indirimi yapılıyor.



Lekule projesi, Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçiriliyor. Proje;  Oflaz Şirketler Grubu  tarafından zemin+18 katlı tek blok halinde yükseliyor. 


7 farklı daire seçeneğinden meydana gelen Kartal Lekule projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Teslimlerin 12 ay sonra yapılacağı Kartal Lekule projesinde tapu teslimleri ise hemen yapılıyor. Projede daireler için yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


1. kattan itibaren deniz gören dairelerden meydana gelen Kartal Lekule projesinde daire fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Kartal Lekule projesinde yer alan daire seçeneklerinin alanları 81 metrekareden başlıyor ve 132 metrekareye kadar yükseliyor. 


Kartal Lekule projesinin sosyal alanlarında oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center ve kafeler yer alıyor. Projede yüzde 10 ön satış indirimi uygulanıyor. 


Kartal Lekule adres:

Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul   


Kartal Lekule iletişim

Tel: 444 28 78

http://www.lekule.com.tr


projeye sor



Geri Dön