27 / 04 / 2024

Kartal Mai Residence adres!

Kartal Mai Residence adres!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Kartal Mai Residence adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 14 ve 35 katlı 2 blok halinde inşa edilen Mai Residence'ta daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor...



Adalar ve deniz manzarasına hakim dairelerin yer aldığı Kartal  Mai Residence  adres bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Fer Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da inşa edilen Mai Residence 2 blok halinde yükseliyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede 1. blok teslimlerinin Mart 2015, 2. blok teslimlerinin ise Eylül 2015'te yapılması hedefleniyor.


Mai Residende projesi konum olarak i Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde yer alıyor.


Kartal Mai Residence ev fiyatları!

1 oda 1 salon daireler 350 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 420 bin TL'den,

3 salon 1 salon daireler 620 bin TL'den başlıyor.


Mai Residence sosyal olanakları arasında bilardo, fitness salonu, mini müzik stüdyosu, havuz, çok amaçlı spor sahası, depo alanları, langırt, playstation odası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, masa tenisi oda servisi kafe, hobi odaları, pilates, vitamin bar, back-up ve concierge hizmetleri ve sinema odası bulunuyor.


Kartal Mai Residence adres!

Kartal Mai Residence adres: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal /  İstanbul   


Fer Yapı Mai Residence telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön