02 / 05 / 2024

Kartal Rönesans Sayfiye ödemeleri

Kartal Rönesans Sayfiye ödemeleri

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Sayfiye

Kartal Rönesans Sayfiye ödemeleri kapsamında yüzde 5, yüzde 10 peşinat avantajı sağlanıyor. Dairelerin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projede, 276 adet daire mevcut...



Kartal  Rönesans Sayfiye  ödemeleri kapsamında yüzde 50 peşinat verildikten sonra geri kalan yüzde 50'lik kısmın ödemesi 2015 yılının Mart ayı içerisinde yapılıyor. 


Rönesans Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesine hayata geçirilen Rönesans Sayfiye'de;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 


Kartal Rönesans Sayfiye ödemeleri dahilinde  yüzde 10 peşin olarak verildikten sonra yüzde 10 tutarında 3 ara ödeme yapılıyor. Geri kalan tutarın ödemesi banka kredisi ile gerçekleştiriliyor. 


Dairelerin teslimleirnin Aralık 2015'te gerçekleşeceği Sayfiye Rönesans projesinde yer alan daireler 68 metrekare ile 186 metrekare arasında alanlara sahip. 


Kartal Rönesans Sayfiye ödemeleri kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor. 1 yıl sonra yüzde 30'luk bir ara ödemeden sonra feri kalan tutar banka kredisi ile vadelendiriliyor. 


Rönesans Sayfiye Kartal projesinin sosyal alanları arasında; sauna, fitness, yoga, pilates odaları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha, sinema salonu, çardaklar, yürüyüş alanları, koşu parkurları ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Tel: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön