27 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksiti bizden!

Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksiti bizden!

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Sayfiye

Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması öngörülen Kartal Rönesans Sayfiye 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksiti bizden" sloganı ile tanıtılıyor.



Rönesans Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Rönesans Sayfiye  Evleri 276 adet daireden meydana geliyor. Projede banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Rönesans Sayfiye Kartal'da 1 oda 1 salon, 1, 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksiti bizden" sloganıyla yükseliyor.


İstanbul'un Kartal ilçesinde yer alan Rönesans Sayfiye'de Garanti Bankası'ndan 120 ay vadeli kredi kullanıldığında, kredi ödemesinin 6 taksiti hediye ediliyor. Proje 14 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Kartal Rönesans Sayfiye'de  çocuk oyun alanları, fitness, sinema salonu, çardaklar, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha, sauna, yoga, koşu parkurları pilates odaları, yürüyüş alanları gibi imkanlar mevcut.


Dairelerin alanları minimum 79 metrekare, maksimum ise 163 metrekare olarak belirlenen Rönesans Sayfiye Kartal projesi 3 bloktan oluşuyor. Projede 1+1'ler 273 bin TL, 2+1'ler 420 bin TL, 3+1'ler ise 575 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Rönesans Sayfiye satış ofisi

Telefon: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön