01 / 05 / 2024

Kartal Sahill Mesa fiyat!

Kartal Sahill Mesa fiyat!

Firma: Mesa Mesken Sanayi

Proje: kartall mesa

Dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu Kartal Sahill Mesa projesinin satışları sürüyor. Kartal Sahill Mesa fiyat bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz...




İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal Sahill Mesa projesi tek blok olarak tasarlanmış durumda. Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzası taşıyan Kartal Sahill Mesa fiyat bilgisine geçmeden önce projeyi tanıtalım: 


16 katlı olarak yükselen Kartal Sahill Mesa 'nın içerisinde 17 adet konut mevcut durumda. Kartal Sahill Mesa 'da bulunan ve standart 200 metrekare alana sahip olan tüm daireler 4 oda 1 salondan oluşacak şekilde inşa ediliyor. Konum olarak Doğa Koleji'ne yakın lokasyonda yer alan Kartal Sahill Mesa fiyat listesi şöyle veriliyor: 


Kartal Sahill Mesa fiyat: 


Kartal Sahill Mesa fiyat bilgisine projede bulunan daireler minimum 1 milyon 530 bin liradan, maksimum ise 2 milyon 90 bin liradan alıcısına sunuluyor. 


Kartal Sahill Mesa ödeme: 


Projenin ödemelerinde banka kredisi kullanarak alım yapmak mümkün. Buna göre daire için en az yüzde 25'lik bedel peşinat olarak ödeniyor. Kalan konut tutarı 120 aya kadar uzatılabilen vadelerle ödenebiliyor. 


Kartal Sahill Mesa daire teslimleri: 


Kartal Sahill Mesa projesindeki dairelerin sahiplerine 2014 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu Kartal Sahill Mesa fiyat bilgisi ve projenin daha detaylı bilgileri için projeye 0216 451 93 70 telefon numarasından ulaşmanız mümkün. 


Kartal Sahill Mesa iletişim: 


Kartal Sahill Mesa adres: Cumhuriyet Mh. Mermer Sk. No:16 Kurfalı Yakacık Yanyol 34876 Kartal-İSTANBUL


Kartal Sahill Mesa telefon: 0216 451 93 70


Kartal Sahill Mesa harita: 


Kartal Sahill Mesa fiyat!


Telefon: 0216 451 93 70

 Web Adresi: www.mesakartall.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön