Sektörel

Kartal ucuz satılık daireler 2013!

Prim potansiyelini her geçen gün artıran Kartal’daki uygun fiyatlı konut projelerini araştırdık. İşte 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcısına yüksek kazanç vaat eden Kartal ucuz satılık daireler 2013…

İstanbul Anadolu Yakası’nın kilit noktası olma yolunda hızla ilerleyen Kartal’da konut yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm ile adını duyuran Kartal, ulaşım yatırımları ile prim potansiyelini her geçen gün artırıyor. 


Hemen her inşaat yatırımcısının yatırım hedefleri arasında başı çeken Kartal’da bugün itibariyle Dumankaya, Safi Holding, Çukurova Gayrimenkul, Mesa Mesken Sanayi A.Ş, Ege Yapı Group, Fuzul İnşaat, Tek Yapı, Fer Yapı ve Çiftçi Çelebi gibi sektörün önde gelen birçok konut yatırımcısının nitelikli konut projesi bulunuyor. 


Bu haberimizde ise Kartal konut projeleri arasında en ucuz olanları mercek altına aldık. Ucuz diyorum ama fiyatlar ortalama 200 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 145 bin TL’ye de daire var ama ağırlıklı olarak 200 bin TL’den başlıyor. Ve önümüzdeki süreçte Kartal konut fiyatlarının artacağı öngörülüyor. 


Şimdi gelin Kartal ucuz satılık daireleri daha yakından inceleyelim. İşte Adalar ve deniz manzarasına hakim 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla Kartal ucuz satılık daireler 2013…


 Serrapark hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Çukurova Tower hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Yakacık Life hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Fiego Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Twins Star hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Pega Kartal hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Mesa Kartall hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Safi Espadon Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Asia Park Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 

Mai Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com